Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Iné

Mexičan v španielskom tíme ASM Motorsport

Tuesday, 19. 03. 2013 - 09:59, Zdenka Frývaldská   

Mexičan v španielskom tíme ASM Motorsport

Španielsky tím ASM Motorsport podpísal pre rok 2013 zmluvu s 22-ročným Víctorom Rodriguezom. Mexičan by mal odštartovať na ôsmich európskych podujatiach rôzneho charakteru.

 

2013rodriguezsabater.jpg

ASM Motorsport, ktorý v minulom roku spolupracoval s jazdcami ako Hayden Paddon a Esapekka Lappi sa podľa portálu irallylive.com v sezóne 2013 rozhodol vziať "pod svoje krídla" mladého 22-ročného Mexičana Víctora Rodrigueza. Ten je v rally síce nováčikom, ale podľa šéfa tímu, Alexa Sabatera, je mimoriadne nadaný: "Sme veľmi hrdí na to, že môžeme oznámiť podpísanie dlhodobej zmluvy s Victorom. V minulom roku si získal našu pozornosť tým, že aj napriek malým skúsenostiam dosahoval výborné výsledky v mexickom národnom šampionáte. Je to prirodzený talent. Pre nás je to veľká výzva dostať ho do správneho prostredia a vybudovať cestu medzi top jazdcov šampionátu WRC". Mexičan by mal v tejto sezóne na vozidle Škoda Fabia S2000 absolvovať osem podujatí v Európe na rôznych úrovniach. Cieľom tímu je pomôcť mu prepracovať sa v nasledujúcich rokoch do WRC.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri