Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Mercedes znova v prvom rade!

Saturday, 11. 05. 2019 - 16:19, Ľuboš Kašický   

Mercedes znova v prvom rade!

Valtteri Bottas deklasoval súperov v kvalifikácii na veľkú cenu Španielska a vybojoval svoju deviatu pole position v novom traťovom rekorde!

 

Dominancia strieborných šípov pokračuje aj na referenčnom katalánskom okruhu v Barcelone. Fín Valtteri Bottas jazdí v posledných týždňoch v životnej forme a vyjazdil už tretiu pole position v rade. Že by sa zatracovaný Fín pokúšal napodobiť Rosberga zo sezóny 2016?

me06bott.jpg

„Veľmi si to užívam. Je to výborný vstup do sezóny a ja sa v aute cítim lepšie a lepšie,“ usmieval sa od ucha k uchu fínsky pretekár štartujúci za Mercedes. A ako na to reagoval jeho slávnejší tímový kolega Lewis Hamilton? „Valtteri dnes zasa predviedol skvelú prácu. Pokiaľ ide o mňa, tak mne sa nepodarilo dať dokopy jedno čisté kolo. Nesplnil som, čo som chcel, no pre tím je výborné, že má oboch pilotov v prvom rade. Ak sa to zajtra otočí, tak budem spokojnejší,“ nechal sa počuť Angličan.

me05-32.jpg

Lietajúci Fín nadelil dnes najbližšej konkurencii takmer sekundu a aj zajtrajšie preteky neveštia veľa zábavy. Ak sa nič mimoriadne nestane, tak to vyzerá na ďalší dabel Mercedesu. Kto sa bude smiať viac, či Lewis, alebo Valtteri, to sa ukáže možno už po štarte. Preteky začínajú o 15:10 nášho času a pozrieť si ich u nás na Slovensku môžete na kanáloch Sport2, alebo RTL.

q3-top10.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri