Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Melichárek zakončil druhú etapu vyhratou rýchlostkou v triede

Sunday, 11. 11. 2012 - 00:46, Miroslav Majláth   

Melichárek zakončil druhú etapu vyhratou rýchlostkou v triede

Záverečné podujatie zaradené do seriálu majstrovstiev sveta v rally pokračovalo dnes v Španielsku druhou etapou. Po úspešnej prvej etape etapa, tá dnešná po počiatočných technických problémoch dopadla pre Melichárekovcov závere dobre.

melico-4.jpg

Vo včerajšej prvej etape Rally RACC Catalunya panovali na tratiach veľmi ťažké podmienky. Rozmočená trať, hmla, ale aj kopy blata na trati, s tým všetkým sa súťažné posádky museli vysporiadať už v prvej etape Rally RACC Catalunya. Po nočnom vytrvalom daždi tie dnešné podmienky neboli o nič lepšie, navyše sa v prípade Melichárekovcov podpísali na výkone aj drobné problémy s technikou, ktorá spočiatku nefungovala celkom bez problémov.

erik-jaro.jpg

„Dnešné podmienky boli takmer rovnaké ako včera. Jazdili sa síce už iba „asfaltové" úseky, tie však boli kompletne zablatené, v každej zákrute bolo vyťahaného strašne veľa blata a kameňov. Spočiatku sme mali trochu problémy s autom, ktoré v prvej etape dostalo poriadne zabrať a napriek tomu, že mechanici robili čo mohli, nachytali sme pri výjazdoch zo servisnej zóny tri krát penalizáciu, čo dohromady robilo jeden a pol minúty. Nakoniec, v dnešnom druhom servise sa podarilo dať auto už do poriadku, čo sa prejavilo aj na našom výkone a vyhratou poslednom teste v triede,"
zhodnotil dnešnú etapu Jaro Melichárek.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri