Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Melichárek úspešne v cieli Rallye Monte Carlo

Sunday, 22. 01. 2012 - 11:25, Miroslav Majláth   

Melichárek úspešne v cieli Rallye Monte Carlo

Flash Melico Racing Teamu po 4. etape Rallye Monte Carlo



Vladislav Maschl;dsc-1742.jpg

Štyri rýchlostné skúšky sobotňajšej etapy sa odohrávali v okolí slnkom zaliateho Monte Carla. Boli to opäť tradičné kultovky tejto rally na ktorých bolo obrovské množstvo divákov, čo spôsobilo v celom okolí dopravný kolaps. Atraktivitu týchto rýchlostných skúšok zvyšovalo určite aj to, že dve záverečné sa išli až večer za tmy a ako sme mohli vidieť na onboardoch z auta, pozdĺž celej trate vládla neskutočná atmosféra s množstvom ohňov a dymovníc. Sme radi, že túto atmosféru si mohla priamo na trati vychutnať aj naša posádka Jaro Melichárek - Igor Bacigal jazdiaca na Peugeote 207 S2000. A to aj napriek úplne zlej voľbe pneumatík na prvé dve rýchlostné skúšky, keď na zvolenú zmes bolo aj v nadmorskej výške nad 1000 m príliš teplo a pneumatiky sa veľmi rýchlo opotrebovali. Večerná sekcia dvoch rýchlostných skúšok už prebehla bez problémov a Jaro s Igorom sa po odjazdení 17. rýchlostných skúšok posunuli na priebežné 21. miesto celkového poradia a 5. miesto v triede.

Vladislav Maschl;dsc-1480.jpg

Power Stage:

Dnes, čiže v nedeľu 22.1.2012, bola na programe záverečná rýchlostná skúška s názvom "Power stage" a po nej už posádky čaká ukončenie tejto náročnej súťaže prejazdom cieľovou rampou. Jaro Melichárek s Igorom Bacigálom na vozidle Peugeot 207 S2000 rovnako ako celú súťaž zvládli výborne a v cieli tohto testu im patrila 20-ta priečka absolútneho poradia.

Vladislav Maschl;dsc-2262.jpg

Svoju debutovú Rallye Monte Carlo zvládla posádka reprezentujúca Melico Racing Team viac ako dobre, pričom jej v cieli celej súťaže patrila 21. priečka absolútneho poradia a 5-ta v rámci triedy 2.

Vladislav Maschl;dsc-2043.jpg

melico-4-etapa.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri