Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

McLaren vstupuje do cyklistiky

Wednesday, 12. 12. 2018 - 16:18, Ľuboš Kašický   

McLaren vstupuje do cyklistiky

McLaren dnes ohlásil partnerstvo s profesionálnym cyklistickým tímom Bahrain Merida, kde sa stal päťdesiatpercentným spoluvlastníkom.

 

O ambíciách Fernanda Alonsa založiť vlastný cyklistický tím na čele s Petrom Saganom ste už určite počuli. Alonso síce od svojho plánu upustil, no zdá sa, že nainfikoval vedenie McLarenu, ktoré sa od nasledujúceho roku zapojí do profesionálnej cyklistiky prostredníctvom partnerstva s Bahrain Meridou.

low-mcl-merida1-1.jpg

„Budeme spolupracovať na troch kľúčových oblastiach,“ vysvetľuje výkonný riaditeľ pre marketing v McLarene, John Allert. „Ide o technickú spoluprácu, prácu s ľudskými zdrojmi a spoluprácu na poli obchodu a marketingu. Za krátku dobu svojej existencie tím Bahrain Merida ukázal svoj potenciál rastu a spolupráca môže byť naozaj vzrušujúca.“

low-mcl-merida2.jpg

Dodajme, že hviezdou tímu Bahrain Merida, ktorý vznikol iba pred troma rokmi, je Vincenzo Nibali. Talian už dokázal vyhrať všetky tri najťažšie svetové tour (Vueltu 2010, Giro 2013, 2017 a Tour de France 2014). A nezabúdajme, že tím Bahrain Merida založil šejk Mohammed bin Essa Al Khalifa, ktorý je aj predsedom predstavenstva McLarenu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri