Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Maxmotorsport s Puršovcami na Čiernom Balogu s výbornými výsledkami

Friday, 12. 07. 2024 - 14:08, Miroslav Majláth   

Maxmotorsport s Puršovcami na Čiernom Balogu s výbornými výsledkami

Otec Jaroslav a syn Petrik Puršovci reprezentovali na podujatí ÚAMK PAV Brezno – Čierny Balog 2024 Maxmotorsport Team a treba povedať, že veľmi úspešne.

 

T. Szabosi;20240705-155926.jpg

Jaroslav Purš je so značkou Honda spätý už dlhé roky. Nielenže na vozidlách tejto značky už dlhé roky absolvuje preteky, či rally súťaže, ale aj doma v Modranke tieto vozidlá civilnej verzie opravuje. Jaro je jeden z tých, ktorý si trať v Čiernom Balogu pamätali ešte z minulosti. Ale bola to ďaleká minulosť.

T. Szabosi;jm1a5098.jpg

„Absolvoval som tunajšie preteky ešte v mojich začiatkoch, ale to už je takých dvadsať rokov. Bol som ju teraz pozrieť, je taká aká bola, akurát je na nej nový asfalt a zvodidlá. Ale cesta je stále rovnaká, možno predtým bola trochu viac rozbitá,“ zhodnotil Jaro Purš pri piatkovom predstavení pretekárov na breznianskom námestí.

T. Szabosi;asf71661-1.jpg

Zdá sa, že Jaro Purš má dobrú pamäť, keďže aj po toľkých rokoch dokázal odjazdiť všetky jazdy perfektne. Výsledkom boli dve piate miesta v triede NP2 a to aj napriek faktu, že proti nemu stáli súperi s autami podstatne mladšieho roku výroby.

T. Szabosi;asf71218-3.jpg

„Bolo to veľmi fajn, len si musím zvykať, mal som strašne dlhú prestávku. Mohlo to byť aj lepšie, takže snáď nabudúce tých mlaďasov lepšie ponaháňam,“ doplnil Jaro Purš po pretekoch.

T. Szabosi;jm1a4913-1.jpg

Zatiaľ čo Jaro súťažil o body v rámci Slovenského kopcového poháru, jeho syn Patrik tu jazdil úplne prvýkrát a bojoval o body v rámci medzinárodných, ale aj národných Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu. A treba povedať, že naozaj výborne, keďže v sobotu bral víťazstvo v triede 5a a v skupine 5 bol rovnako najrýchlejší. V nedeľu to bolo druhé miesto v triede aj v skupine.

T. Szabosi;jm1a5197-1.jpg

„V Čiernom Balogu som úplne prvýkrát, ale trať je perfektná, neskutočne sa mi páčila, je rýchla a mne sa na nej dobre jazdilo. V sobotu to bolo na víťazstvo, v nedeľu na druhé miesto, ale som maximálne spokojný. Vďaka za mňa, aj za otca patrí partnerom Maxmotorsportu, ale aj našim rodinám,“ povedal Patrik Purš po pretekoch v nedeľu.

T. Szabosi;jm1a6026-1.jpg

S dvojicou jazdcov Maxmotorsportu sa nelúčime nadlho, keďže už onedlho sa s nimi stretneme na Pezinskej Babe.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri