Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Max Vatanen si sponzorov hľadá sám

Tuesday, 25. 06. 2013 - 18:35, Zdenka Frývaldská   

Max Vatanen si sponzorov hľadá sám

Max Vatanen sa na sociálnu sieť Facebook obrátil s ponukou prenájmu plochy na jeho Renaulte Twingo. Snaží sa tak získať dostatok financií pre štart na Ypres Rally. "Bohužiaľ, motoršport je veľmi drahý a dnes je potrebné byť kreatívny, aby ste zvýšili rozpočet. Ponúkol som 20 osobám, aby mali svoje meno na streche môjho auta za 100 eur. Som veľmi vďačný 16 priaznivcom, že si rezervovali svoje miesto. Je dôležité byť aktívny a nie len čakať, že veci sa dejú sami od seba. Pre pokrok je potrebná tvrdá práca a odhodlanie", povedal mladý Vatanen.

vatanen-1.jpg

Pokiaľ ide o jeho ciele pre belgickú Geko Ypres Rally, dôležité bude hlavne získať skúsenosti, ktorých nikdy nie je dosť. "Svoju prvú rally som odjazdil v auguste minulého roka vo Fínsku. Toto však bude moja prvá asfaltová rally a spolu s mojím spolujazdcom vieme, že to nebude jednoduché. Naším cieľom bude krok za krokom získavať cenné skúsenosti a zabaviť sa, pretože to je to, prečo to robíme. Prišiel som sa učiť, takže v tomto okamihu verím len v dokončenie pretekov s úsmevom na tvári", dodal pre FIA ERC jazdec.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri