Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Matton: "Na Daniho sa nehnevám"

Thursday, 18. 04. 2013 - 15:21, Zdenka Frývaldská   

Matton:

Dani Sordo s Carlosom del Barriom prišli do cieľa Vodafone Rally de Portugal s 30-minútovou "penalizáciou". Dôvodom bola havária v šiestej rýchlostnej skúške a následný reštart do tretej etapy.

 

Vladislav Maschl;dsc-3842.jpg

Napriek tomu, že Dani Sordo v Portugalsku havaroval a pripravil seba i tím o dobré umiestnenie a body, šéf tímu, Yves Matton, sa na neho nehnevá. Práve naopak, jeho slová sú plné chvály. "Na Daniho nie som naštvaný. Povedal som, že nechcem, aby sa mi za niečo ospravedlňoval. Dani ukázal, že vie zajazdiť skvelé časy a to je to najdôležitejšie do budúcnosti. Po havárii sa sám tešil zo svojho výkonu a to je pozitívne. Samozrejme, že nám ide o body, ale pri tomto boji o víťazstvá musíme aj riskovať", povedal Matton pre Maxrally na adresu Sorda, ktorý vyhral v Portugalsku shakedown a následne aj dve rýchlostné skúšky z prvej etapy.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri