Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči odštartoval na Rallye de France

Friday, 03. 10. 2014 - 06:34, Jozef Pisch

Martin Koči odštartoval na Rallye de France

Slávnostným štartom Rallye de France - Alsace začal dnes večer v centre Štrasburgu predposledný diel tohtoročných Majstrovstiev sveta juniorov v rally JWRC.

Martin Koči s Lukášom Kostkom na automobile Citroen DS3 R3T sa vo farbách košického týmu Styllex motorsport vydajú na najkratšiu trať tohtoročného juniorského šampionátu z druhej - striebornej priečky priebežného hodnotenia, keď po štyroch zo šiestich pretekov majú na konte 52 bodov.

20141001-dsc-1698-2-2.jpg

Z osemnástich alsaských asfaltových rýchlostných skúšok o celkovej dĺžke 303,63 kilometra polovicu prekvapivo predstavujú úplne nové trate. V piatok čaká na posádky v oblasti Bas - Rhin a pohoria Vosges sedem rýchlostných testov so 114,75 ostrými kilometrami. Za športovým vrchol dňa i celej súťaže sa pokladá 34 kilometrov a 340 metrov dlhý meraný úsek Vosges - Pays dˇOrmont, ktorého dva prejazdy sú zaradené ako druhý a piaty v poradí. Prvú etapu ukončí 4,67 kilometrov dlhá večerná super - špeciálka v centre Štrasburgu s cieľom pred budovou Európskeho parlamentu.

20141002-dsc9154-2.jpg

Sobotných 7 rýchlostných skúšok v oblasti Haut Rhin meria 125 a pol kilometra. Deň opäť ukončí mestská špeciálka, tento krát v uliciach Mulhouse, ktoré v motoristickom svete preslávilo automobilové múzeum s najväčšou zbierkou áut Bugatti na svete. Nedeľnú, najkratšiu etapu počítajúcu 63,38 meraných kilometrov tvoria dva prejazdy dvomi celkom novými úsekmi.

20141002-dsc9231-2.jpg

Martin Koči: „ Trate sú pekné a vyhovujú mi. Som spokojný s nastavením auta. Sme v pohode a budeme sa snažiť urobiť maximum." Lukáš Kostka: „Rallye de France mi bude na vždy pripomínať môj vstup do JWRC z minulého roka. Rád sa tu vraciam."

Štrasburg 2.10.2014



Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri