Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči na Monte Carlo v úlohe pozorovateľa

Wednesday, 22. 01. 2014 - 10:19, Public relations   

Martin Koči na Monte Carlo v úlohe pozorovateľa

V rámci prípravy na novú sezónu plánoval Martin Koči so spolujazdcom Lukášom Kostkom svoj premiérový štart na legendárnej Rallye Monte Carlo. Posádka košického tímu Styllex motorsport, ktorá sa v roku 2014 zúčastní kompletného seriálu Majstrovstiev sveta juniorov rally JWRC, mala v úmysle zoznámiť sa s novým automobilom na dvoch pretekoch WRC - Rallye Monte Carlo a Rally Sweden.

Vladislav Maschl;dsc-8799-1.jpg

Nakoľko do 14. Decembra - dňa uzávierky prihlášok na Rallye Monte Carlo - nebolo Svetovou automobilovou federáciou rozhodnuté o predpísanom automobile pre juniorské majstrovstvá sveta JWRC, bol Styllex motorsport nútený odložiť štart na najslávnejšej rally o rok. Martin sa na teraz v Monte Carlo ocitol v netradičnej pozícii pozorovateľa: „ Keby bolo známe auto pre JWRC 2014, určite by sme štartovali. Priznám, tešil som sa! Tohto roku by to bolo veľmi náročné. Nakoniec ozajstné Monte - so snehom, je vždy náročné."

Tibor Szabosi;gh7p0561-1.jpg

Začiatkom januára FIA pre mladíkov vybrala Citroen DS3 špecifikácie RC3. Martin si na ostro nový automobil vyskúša o tri týždne na švédskej rally. Juniorský šampionát odštartuje v prvý aprílový víkend portugalskou rally.

Styllex Motorsport

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri