Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči na 4. mieste Deutschland Rally JWRC

Monday, 26. 08. 2013 - 21:31, Martin Trenkler   

Martin Koči na 4. mieste Deutschland Rally JWRC

Posádka Martin Koči - Petr Starý z košického tímu Styllex Motorsport obsadila výborné 4. miesto juniorského majstrovstva sveta na víkendovej ADAC Deutschlad Rally. Deviaty diel majstrovstiev sveta rally a súčasne štvrtá časť juniorského svetového šampionátu rally JWRC vojde do histórie mladého Košičana aj premiérovým druhým najrýchlejším časom v rýchlostnej skúške JWRC, ktorý Martin dosiahol na 26,54 kilometrov dlhom rýchlostnom teste Wein & Stein.

Vladislav Maschl;dsc-9889.jpg

Nemecká rally bola prvou asfaltovou v tohtoročnom juniorskom majstrovstve. Z víťazstva sa nakoniec tešil líder celkového hodnotenia Švéd Tidemand pred asfaltovými špecialistami Švajčiarom Burrim a Španielom Lemesom.

Martin Koči s Petrom Starým potvrdili stúpajúcu výkonnosť a po štyroch zo šiestich pretekov Juniorských majstrovstiev sveta v rally obhájili šiestu priečku priebežného hodnotenia, keď od piateho Švajčiara Burriho našu posádku delia iba dva body.

Vladislav Maschl;dsc-9305-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri