Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Martin Juhás pokoril v Rechbergu sám seba

Wednesday, 25. 04. 2018 - 12:41, Public relations   

Martin Juhás pokoril v Rechbergu sám seba

Víťazstvo v triede, ale aj o dve sekundy rýchlejší osobný traťový rekord dosiahol v rámci úvodného kola Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018 v Rechbergu Martin Juhás na BMW M3.

 

Tibor Szabosi;c30i7508-9.jpg

Snáď aj nádherné počasie, ktoré vládlo počas celého víkendu na podujatí 47. Internationales Rechbergrennen "Hill Climb Grand Prix of Austria" 2018, prispelo k spokojnosti s výkonom, ktorý dosiahol Martin Juhás na BMW M3. Suchá, poriadne prehriata trať totiž všetkých jazdcov až nahovárala k výborným výsledkom. A presne také dosiahol aj Martin Juhás, keď sa mu podarilo už v prvej súťažnej jazde zajazdiť čas lepší o dve sekundy ako bol jeho osobný rechbergský rekord. Samozrejme takýto výkon, ku ktorému pridal aj vydarenú druhú jazdu, mu priniesol víťazstvo v triede E1+2000/2WD v rámci slovenských majstrovstiev.

Tibor Szabosi;asf-0532.jpg

„Musím povedať, že počasie na Rechbergu v tomto roku vyšlo parádne. Po rokoch minulých, keď tu vládla zima, či dokonca padal sneh, nás všetkých teraz poriadne vyhrialo slniečko. Určite aj teplá trať bola príčinou, že sa mi podarilo zajazdiť môj osobný rekord na tejto trati. Možno by sa mi ho podarilo ešte viac vylepšiť, ale v druhej jazde som bol rád, že som vôbec trafil do cieľa a nerozbil auto, keďže pred cieľom asi tristo metrov bola súvislá vrstva oleja," opísal usmiaty Martin Juhás úvodný víkend tohtoročnej kopcovej sezóny.

Tibor Szabosi;asf-1044-1.jpg

Martina Juhása a jeho BMW M3 uvidíme na pretekoch opäť v mesiaci máj, keď sa najskôr predstaví na trati v poľskej Zaluži a následne v Košiciach.

Tibor Szabosi;c30i0978-8.jpg

M. Majláth

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri