Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Mário Csente verí v Lubeníku v zlepšenie

Thursday, 15. 08. 2013 - 09:05, Miroslav Majláth   

Mário Csente verí v Lubeníku v zlepšenie

Subaru Komárno, Mário Csente, Petr Těšínský a Subaru Impreza WRX STi. Presne túto zostavu budú mať možnosť sledovať fanúšikovia rally počas piatku a soboty na Global Oil V. Rally Lubeník.


Jozef Pisch;1t1u0786-8.jpg

„Rád by som sa vrátil úvodom ešte na Rally Tatry. Tie, ako som deklaroval sa mi konečne podarilo dojazdiť, ale napriek tomu som nebol celkom so svojim výkonom spokojný. Mal som dojem, že idem podstatne rýchlejšie ako som v skutočnosti išiel. Rozuzlenie tejto záhady prišlo až doma, keď sme porovnali všetky dáta," začal s rozprávaním Mário Csente. „Tie nám ukázali, že som mal dobrý pocit, chyba totiž bola v turbe. To síce fungovalo, dáta však ukázali, že nie celkom stopercentne, čo samozrejme ovplyvnilo náš výkon."

Jozef Pisch;1t1u2016-5.jpg

Mechanici Subaru Komárno samozrejme po tomto zistení vymenili turbo, nahrali do počítača súťažného Subaru Impreza WRX STi nový program, ktorý by mal zabezpečovať posádke počas Rally Lubeník optimálny výkon auta a pre istotu skontrolovali celé Subaru. Mário s Petrom tak môžu v Lubeníku poriadne pridávať a snažiť sa o dosiahnutie čo možno najlepšieho výsledku.

Jozef Pisch;1t1u0034-5.jpg

„Myslím si, že Rally Lubeník bude v tomto roku asi najťažšou súťažou. Je to síce iba jednodňovka, ale organizátor pripravil úplne nové trate. Teda nie celkom nové, niektoré ich časti sa už voľakedy jazdili, ale ešte nikdy nie tak ako je to pripravené teraz. Veľmi bude záležať na dobre urobenom rozpise a čo som počul, tak sú na trati aj poriadne srdcovky, čiže miesta, kde to vedia podržať iba tí, čo si naozaj veria. Už sa teším, bude to konečne niečo nové, neprebádané a to mám rád. Držte nám palce," dodal Mário Csente.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri