Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Mário Csente sa na Auto Show predviedol najbližším

Friday, 30. 11. 2012 - 15:14, Daniel Mandzi   

Mário Csente sa na Auto Show predviedol najbližším

Najbližší kamaráti, ale aj rodina Komárňana Mária Csenteho a jeho JMP Racing Team v rozbehnutej sezóne rally nemá veľa príležitostí vidieť ho priamo v akcii na rally tratiach. Je tomu tak z dôvodu, že väčšina súťaží v roku sa koná mimo západného Slovenska. Uplynulý víkend im však všetko vynahradil, iba pár kilometrov od rodiska, na Slovakia Ringu.

Tibor Szabosi;67c0475.jpg

„Veľmi sa teším, že som mal možnosť ukázať svoje jazdecké umenie aj mojim najbližším. Tí totiž nemajú veľa možností vidieť ma priamo v akcii na rally, keďže všetky súťaže sú od Komárna dosť vzdialené. Na Auto Show Slovakia Ring som si to poriadne užil aj s mojim spolujazdcom Petrom Těšínským. Na dosiahnuté časy v jednotlivých testoch sme pritom vôbec nepozerali, hľavne sme chceli zabaviť divákov, ale aj samých seba. Som rád, že Auto Show začína naberať na vážnosti, čo sa v tomto roku odzrkadlilo nielen na návštevnosti, ale aj na poriadne nabitom štartovom poli," vysvetlil Mário Csente.

Tibor Szabosi;67c0930.jpg

JMP Racing Team sa na Auto Show Slovakia Ring predstavil s vozidlom Subaru Impreza WRX STi, ktoré mechanici dali do poriadku, po havárii v Košiciach, iba pár dní pred podujatím.

Jozef Pisch;co8c5239-8.jpg

„Veľmi som potreboval opäť sa posadiť za volant súťažného auta po nešťastných Košiciach. Potreboval som opäť nabrať istotu za volantom a v tom mi Auto Show dopomohla. Bolo to jedinečné podujatie, na jedinečných tratiach a ja som spokojný, že sme sa ho zúčastnili. Škoda, že takýchto podujatí nie je v roku viac," ukončil rozprávanie Mário Csente.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri