Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Mário Csente nevynechá ani Rally Lubeník

Friday, 12. 08. 2016 - 07:26, Public relations   

Mário Csente nevynechá ani Rally Lubeník

Po jednom dojazdenom dni v Egri, vynechaných Hustopečiach a treťom mieste v Poprade, sa Mário Csente spoločne s Petrom Těšínskym predstavia aj na Rally Lubeník.

 

Tibor Szabosi;c30i4028.jpg

Subaru Komárno Rally Teamu a jeho jazdcovi Máriovi Csentemu nevyšiel začiatok slovenskej rally sezóny tak, ako by si predstavoval. V Egri ho začiatkom druhej etapy zradilo relé prívodu paliva, v Hustopečiach, napriek tomu, že bol prihlásený, sa na štarte neukázal vôbec. O to lepšie pre Mária a Petra dopadlo tretie kolo slovenskej rally sezóny, podujatie Rally Tatry, kde sa v druhom dni podarilo Máriovi rozjazdiť a vo veľkom finále spolu s Petrom Těšínskym a Subaru Impreza WRX Sti získali tretie miesto v triede 3. Teraz je pred nimi Rally Lubeník, kde sa v minulosti tejto dvojici viac, menej darilo.

Tibor Szabosi;c30i2791-1.jpg

„Rally Lubeník patrí k jednej z mojich najobľúbenejších súťaží. Sú tu veľmi pekné, ale aj poriadne náročné rýchlostné skúšky, organizačne je táto súťaž výborne zabezpečená a celá sa odohráva na pomerne malom území. To, či sa nám tu bude, alebo nebude dariť, predpovedať nevieme, len dúfame, že áno. Verím, že si súťaž spolu s Petrom poriadne užijeme a dojazdíme až na cieľovú rampu," povedal Mário Csente.

Tibor Szabosi;c30i4560-1.jpg

Rally Lubeník odštartuje už dnes podvečer, čiže v piatok 12.8.2016. Počas dvoch súťažných dní všetkých účastníkov čaká zdolanie ôsmych rýchlostných skúšok, z ktorých dve absolvujú v noci. Meno víťaza, ale aj to, ako sa darilo posádke Subaru Komárno Rally Teamu sa dozvieme zajtra, čiže v sobotu o 16:30 hodine.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri