Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Marek Ďurovkin mieri na Panoniaring

Thursday, 26. 08. 2010 - 17:27, Miroslav Majláth   

Marek Ďurovkin mieri na Panoniaring

Uplynulú nedeľu sa konali posledné preteky seriálu Majstrovstiev Slovenskej republiky pretekov na okruhu na Slovakia Ringu a už počas nadchádzajúceho víkendu sú plánované ďalšie, tentoraz v susednom Maďarsku, na Panoniaringu.

Tibor Szabosi;co8c0011-1.jpg

Ako sme vás už informovali, Nitran Marek Ďurovkin sa počas pretekov na Slovakia Ringu dostal do vedenie v rámci priebežného hodnotenia seriálu slovenských majstrovstiev Divízie D4 do dvoch litrov v šprinte. Na Panoniaringu sa Marek predstaví s rovnakým vozidlom, čiže Alfa Romeo 156 WTCC a samozrejme má záujem v pretekoch obstáť čo najlepšie a pred odjazdom na preteky nám prezradil svoje plány: „Samozrejme by som rád na Panoniaringu zopakoval úspech z posledných pretekov. Dúfam, že technika vydrží a podarí sa mi zajazdiť tak, aby som drobný náskok v priebežnom poradí seriálu ešte navŕšil."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri