Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Majster sveta testuje na Slovakia Ringu

Thursday, 28. 02. 2013 - 21:50, Martin Trenkler   

Majster sveta testuje na Slovakia Ringu

Pretekársky okruh Slovakia Ring pri Orechovej Potôni po dlhej zime opäť rozozvučali motory. Tím ALL-INKL.COM Racing (Münnich Motorsport) tu testuje dve vozidlá Seat Leon WTCC. Spolu s majiteľom a pretekárom tímu - Reném Münnichom, skúšajú na našom okruhu aj ich ďalší dvaja jazdci - Marc Basseng a Rob Huff. Münnich Motorsport - víťaz minuloročných Majstrovstiev sveta GT1, bude súťažiť v tohtoročnom seriáli WTCC s tromi vozidlami Seat Leon.

Martin Trenkler;mg-3978-1.jpg

Rob Huff - aktuálny majster sveta WTCC svoj prestup zo Chevroletu do ALL-INKL.COM Racing oznámil v stredu 27. februára priamo na okruhu Slovakia Ring. Dvojdňový test znamená zoznámenie sa s novým vozidlom a optimálne nastavenie áut podľa požiadaviek pretekárov. V chladnejšom počasí (5 oC a zamračené) dokázali jazdci zajazdiť lepšie časy, než bol víťazný kvalifikačný čas v minuloročných pretekoch.

Rob Huff sa pre Slovakia Ring vyjadril: „Dnes sme sa veľa naučili, bol to dobrý deň. Na aute sme zmenili niekoľko nastavení, aby som ho lepšie pochopil a získal preň cit. Reaguje dobre. Dnešok bol tiež o zoznámení sa s tímom, pretože sa s nimi stretávam prakticky po prvý raz. Bol to veľmi zaujímavý, ale aj zábavný deň," povedal Huff a na záver pozval fanúšikov na slovenské podujatie WTCC: „Veľmi sa teším späť na Slovensko. Vyhral som tu už jedny preteky. Je to skvelé miesto a sú tu skvelí a entuziastickí fanúšikovia. Určite zažijeme skvelý víkend. Takže: chcem vás všetkých úžasných fanúšikov a priateľov vidieť koncom apríla pri WTCC na Slovakia Ringu!" - zakončil aktuálny majster sveta.

Budúci týždeň majú na okruh Slovakia Ring namierené ďalšie tímy WTCC, ktoré tu absolvujú svoje predsezónne testy. Seriál začína pretekmi v talianskej Monze (23.-24.3.). Podujatie na Slovakia Ringu bude tretím v sezóne a diváci ho môžu zažiť už 27. a 28. apríla.

Martin Trenkler;mg-3982-1.jpg

Martin Trenkler;mg-3994-1.jpg

Martin Trenkler;mg-3999.jpg

Martin Trenkler;mg-3969.jpg

huff-0101-foto-orzsik-edmund.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri