Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

LoRacing team sa rozširuje

Thursday, 15. 03. 2012 - 11:31, Zdenka Frývaldská   

LoRacing team sa rozširuje

Peter Lorenčík sa prvýkrát objavil na vozidle Mitsubishi Lancer Evo X v sezóne 2009. Aj keď mu toto auto prirástlo k srdcu, možno ho tento rok vymení za Škodu Fábia.

 

Tibor Szabosi;co8c8905-3.jpg

Peter Lorenčík s Kamilom Rusnáčikom sa stali vďaka účasti na vozidle Mitsubishi Lancer Evo X jednou z vysoko sledovaných posádok Majstrovstiev Slovenska v rally. Sú totiž jedinou posádkou, ktorá sa pravidelne zúčastňuje všetkých podujatí šampionátu na „desine". Napriek tomu, že jazdec i spolujazdec sú na toto auto už zvyknutí, do svojho tímu sa rozhodli pre tento rok kúpiť nové vozidlo, ktorým je Škoda Fábia. Nie je to však obyčajná „Fabka", ale Škoda Fábia Kit 2000, ktorú pred niekoľkými rokmi postavili Gusto Podhájecký s Andrejom Siskom.

Tibor Szabosi;img_2251.jpg

Mnohí si určite pamätajú, aké výborné výsledky na ňom dosahovala jeho posádka. Z viacerých úspechov možno spomenúť napríklad 9. miesto v absolútnom poradí na Rally Košice 2009. Možno tvrdiť, že toto vozidlo je vo svojej triede do 2000 cm3 jedným z najlepších, ako v rally, tak aj v pretekoch automobilov do vrchu. A práve to bol hlavný dôvod, kvôli ktorému sa ho Peter Lorenčík rozhodol kúpiť. „Táto myšlienka mi napadla len nedávno. Auto dobre poznám, videl som, koľko sa na ňom Gusto s Andrejom a ďalšími chlapcami narobili. Aj to prispelo k rozhodnutiu kúpiť ho a zapojiť do sezóny 2012. Som hlavne podnikateľ, a preto som sa rozhodol prenajať na sezónu obe svoje autá. V prípade že prenajmem Škodovku, tak sezónu odjazdím na Evo X a ak prenajmem Evo X, tak pôjdem na Škodovke", povedal ku kúpe auta Peťo.

Tibor Szabosi;img_1614.jpg

Jazdec sa netají tým, že by bol rád, keby sa obe autá v tomto roku objavili na trati. „Naše plány do sezóny 2012 sú jasné, chceme aby obe naše autá odjazdili celý Majstrák a taktiež zopár kopcových pretekov. V prípade záujmu o prenájom jedného z našich áut nás môžete kontaktovať na lorencikp@gmail.com alebo na našej stránke www.loracing.sk. V rubrike prenájom závodných vozidiel je potrebné tlačivo. Po vzájomnej konzultácii vám pripravíme cenovú kalkuláciu prenájmu", informoval jazdec.

Tibor Szabosi;co8c8166-3.jpg

Popis Škoda Fábia Kit 2000

Trieda: „F" MSR - SRP
Motor: 2000cm3, 20 ventil, 250 PS, sekvenčná prevodovka
Podvozok: Proflex, predný náhon

lo-racing-partneri3.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri