Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Loeb obhajuje bezpečnosť Rallye Deutschland

Wednesday, 25. 08. 2010 - 17:02, Katarína Ďurecová   

Loeb obhajuje bezpečnosť Rallye Deutschland

Mikko Hirvonen, ku ktorého názoru sa prikláňa aj ďalší jazdec Fordu Matthew Wilson si myslí, že najdlhšia rýchlostná skúška tejto sezóny, 48 kilometrová Panzerplatte je príliš nebezpečná, konkrétne sa mu nepozdávajú takzvané hinkelsteiny (betónové bloky, ktoré lemujú takmer celú rýchlostnú skúšku Panzerplatte): „Miestami ideme rýchlosťou až 190 km/h. Naposledy sa táto rýchlostná skúška išla v opačnom smere a taktiež boli na mieste balíky slamy. Teraz nie a vôbec si nemyslím, že to bolo bezpečné", hovorí Hirvonen.

Osemnásobný víťaz tejto rally Sébastien Loeb má však na vec iný názor a s Hirvonenom nesúhlasí: „Myslím, že je to otázka pohľadu a pocitu z auta. Pre mňa nepredstavujú rýchlostné skúšky v Nemecku žiadny problém. Myslím si, že je to bezpečnejšie ako niektoré fínske rýchlostné skúšky, v ktorých sa rútite medzi stromami oveľa väčšou rýchlosťou."

Luboš Kubele;loeb35-jpg.jpg

Na Loebove výhlásenie Hirvonen povedal: „Na iných rally je zvyčajne aspoň nejaká menšia priekopa alebo niečo podobné. Ale v Nemecku nie je proste nič, ak vybehnete z trate, tak trafíte hinkelsteiny - sú hneď vedľa cesty."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri