Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Loeb: "Na rozšírenie môjho kalendára rally nemám čas"

Thursday, 27. 06. 2013 - 09:25, Zdenka Frývaldská   

Loeb:

Pred nedávnom sa v médiách hovorilo o tom, že Sébastien Loeb by mohol Citroenu pomôcť, keď bude potrebovať body do hodnotenia tímov. Neprešlo veľa času a Yves Matton by Loeba rád videl opäť na trati.

 

Vladislav Maschl;dsc-1670.jpg

Yves Matton, šéf Citroenu, sa vyjadril, že musí s deväťnásobným majstrom sveta v rally prejednať rozšírenie jeho kalendára. Dôvodom je až 46 bodová strata na Volkswagen, ktorý vďaka Ogierovi a Latvalovi vedie v hodnotení tímov. "Sardínia, Fínsko a Nemecko sú pre nás veľmi dôležité. Prvé z nich nedopadlo podľa našich predstáv a budeme preto pracovať na zlepšení výkonu. Viem, že Séb má nabitý program, ale po víťazstve v Argentíne nevylúčil možnosť, žeby odjazdil nejakú rally navyše", informoval Matton pre wrc.com.

Vladislav Maschl;dsc-6163.jpg

Loeb však túto situáciu a svoje možnosti nevidí veľmi ružovo: "Yves chce, aby som štartoval na ďalších neplánovaných rally. Môj osobný pocit je však taký, že nemám záujem a tento pocit som nikdy neskrýval. Keby som im chcel pomôcť, bolo by to časovo veľmi náročné. Blíži sa Pikes Peak a ja budem mať predtým prvý voľný víkend pre rodinu po ôsmich týždňoch. Jediné, čo by mi nevadilo odjazdiť, je Nemecko, ale časovo by som nestihol zoznamovacie jazdy, takže nemyslím, že je to dobrý nápad. Aby som bol úprimný, ešte som si poriadne nepozrel kalendár, ale neviem si ani predstaviť, ako by to mohlo všetko fungovať", povedal pre maxrally.com Loeb.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri