Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Liqui Moly Winter Cup v pôvodnej podobe túto zimu nebude!

Tuesday, 26. 11. 2013 - 09:14, Zdenka Frývaldská   

Liqui Moly Winter Cup v pôvodnej podobe túto zimu nebude!

Blíži sa zimné obdobie a väčšina fanúšikov rýchlych kolies sa už nevie dočkať obľúbeného zimného seriálu Liqui Moly Winter Cup. Zdá sa, že sa ho v zimnej sezóne 2013/2014 ani nedočkajú...

 

Jozef Pisch;co8c7618-9.jpg

Počas troch uplynulých ročníkov seriálu Liqui Moly Winter Cup si mohli súťažné posádky otestovať svoje jazdecké zručnosti na snehu. Počas decembra, januára a februára, im vo vypísaných dátumoch, bola k dispozícii trať v mestskej časti Šalgovik v areáli bývalých Hydinární. Tento rok však dochádza k zmene. Keďže majiteľ tohto areálu sa rozhodol, že ho pre automobilové preteky už nesprístupní, zimný seriál sa v pôvodnej podobe v tomto roku určite neuskutoční.

Tibor Szabosi;ibs2331.jpg

Zimná súťaž si však získala veľké množstvo fanúšikov, a tak by organizátori, pre zachovanie kontinuity, chceli uskutočniť aspoň jedno náhradné podujatie.

scoo

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri