Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Lídri rally majstrovstiev, RUFA SPORT s Grzybom smerujú do Trebišova

Wednesday, 28. 08. 2019 - 17:16, Public relations   

Lídri rally majstrovstiev, RUFA SPORT s Grzybom smerujú do Trebišova

Majstrovstvá Slovenska v rally sa po takmer dvojmesačnej pauze opäť hlásia k slovu. Teraz sa presúvajú do Trebišova, kde sa bude v dňoch 30.8. -31.8.2019 konať už piate kolo tohtoročného seriálu. Na štarte samozrejme nebude chýbať ani RUFA SPORT Team.

Maciej Niechwiadowicz;rpm-3783.jpg

Štvrté kolo slovenského rally šampionátu, čiže Rally Prešov sa stalo jednoznačne korisťou slovenského RUFA SPORT Teamu a jeho poľskej súťažnej posádky v zložení Grzegorz Grzyb – Jakub Wróbel. Aj vďaka spomínanému víťazstvu im patrí vedúca pozícia v absolútnom priebežnom poradí šampionátu. Svoje vedenie o dvadsať bodov by však mohli poriadne vylepšiť už počas nadchádzajúcej soboty, keď budú bojovať o body na súťaži v Trebišove.

Tibor Szabosi;c30i5685-22.jpg

„Samozrejme do Trebišova ideme, rovnako ako aj na všetky ostatné podujatia, stopercentne pripravení. Pomaly, ale iste sa už slovenský rally šampionát dostáva do finále a my máme výbornú pozíciu. Naša posádka ovláda pozíciu lídra priebežného poradia, máme dvadsať bodový náskok a ten by sme chceli v Trebišove ešte vylepšiť. Samozrejme Grzegorza čaká ešte test vozidla Škoda Fabia R5, kde spoločne s mechanikmi doladia auto na konkrétne podmienky a trate.

Tibor Szabosi;asf-9988-4.jpg

Všetkým nám je jasné, že to nebude ľahká súťaž, naša najbližšia konkurencia je tu doma, ale my máme rovnako dobrú posádku a verím, že aj v cieli Rally Trebišov budeme o stupienok lepší. Pevne verím, že o tom, kto je lepší sa bude rozhodovať na trati a nie zase za zeleným stolom. Rád by som poďakoval partnerom za podporu a pozval fanúšikov v sobotu k rally tratiam,“ povedal manažér RUFA SPORT Teamu, Ľubomír Kleman.

Tibor Szabosi;asf-0011-8.jpg

3. DeutschMann Rally Trebišov 2019 štartuje v dňoch 30.8. – 31.8.2019 v Trebišove. Na piatok podvečer pripravil organizátor predstavenie súťažných posádok na štartovej rampe. V sobotu čaká všetkých prítomných takmer 440 kilometrová nádielka z ktorej je 87 súťažných kilometrov. Tie sú rozdelené do 7 rýchlostných skúšok, ktoré sa budú konať na dvoch úsekoch. Cieľ súťaže je plánovaný rovnako v sobotu od 17:30 hodiny.

Maciej Niechwiadowicz;img-0396-8.jpg

Miro Majláth

Maciej Niechwiadowicz;rpm-4364.jpg

rufa-loga-2019-hustopece.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri