Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Iné

Legenda motoristického športu, Jožko Béreš st. na AUTOslide!

Saturday, 21. 12. 2013 - 08:41, Public relations   

Legenda motoristického športu, Jožko Béreš st. na AUTOslide!

Pred záverečnými súbojmi v žarnovickej aréne, ktoré sa uskutočnia už 5.1.2014, je tu fantastická správa, či už pre fanúšikov AUTOslide-u, ale aj Jožka Béreša. Táto legenda slovenského motoristického športu tak, ako nám sľúbil pred 3 týždňami, keď sa dozvedel, že AUTOslide je v Žarnovici posledný krát, urobil všetko preto, aby tam nechýbal. Dnes ráno nám telefonoval Jožko Bereš starší, že môžeme s ním na AUTOslide počítať!

Tibor Szabosi;ibs7350.jpg

Veríme, že touto správou sme potešili strašne veľa Jožkových priaznivcov, ktorí nám písali či už osobne, alebo na rôznych diskusiách po webe a chceli, aby Jožko na tomto ročníku určite štartoval. Jožko je veľký showman a AUTOslide je hlavne automobilová show, kde sa stretajú majstri volantu viacerých disciplín a bola by veľká škoda, ak by tam legenda slovenského motoristického športu chýbala.

Tibor Szabosi;ibs8683.jpg

Jožko teda svoj štart v týchto hodinách definitívne potvrdil a tak sa okruh favoritov na víťazstvo posledného žarnovického AUTOslide opäť rozšíril. Plamene šľahajúce z jeho peklostroja (AUDI Quattro), ktorý mohli diváci ale aj väčšina jeho súperov vidieť v minulosti, opäť budú ozdobou tohto motoristického sviatku v Žarnovicu.

Vstupenky za vianočné ceny môžete kúpiť v sieti Ticketportal: http://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=18505 a všetkých jeho predajných miestach.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri