Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Lauda bude pochovaný v kombinéze tímu Ferrari!

Tuesday, 28. 05. 2019 - 12:21, Ľuboš Kašický   

Lauda bude pochovaný v kombinéze tímu Ferrari!

Rozlúčte sa zajtra vo Viedni s Niki Laudom. Posledná rozlúčka bude zajtra v Dóme svätého Štefana v centre Viedne.

 

Andreas Nikolaus Lauda (22. 2. 1949 – 20. 5. 2019) bude pochovaný s poctami, ako rakúsky národný hrdina. Na jeho pohrebe v stredu 29.mája sa okrem iných zúčastnia aj rakúsky prezident Alexander van der Bellen, odstupujúci kancelár Sebastian Kurz, Bernie Ecclestone, Toto Wolff, Gerhard Berger, či Lewis Hamilton.

11-2018.png

Podľa dostupných informácii má byť vraj Niki Lauda pochovaný v overale tímu Ferrari, za ktorý získal prvé víťazstvá aj tituly majstra sveta. Rakva bude v stredu dopoludnia vystavená v kostole a na nej bude vavrínový veniec víťaza a Laudova prilba, ktorú tam položí vdova Brigitta Laudová.

05-2015.jpg

Neskôr bude nasledovať súkromná rozlúčka pre členov rodiny a blízkych priateľov. Obrad sa nebude prenášať televíziou. Niki Lauda bude potom pochovaný na Neustifter Friedhof (Neustift Cemetery) vo štvrti Doebling, kde je pochovaná aj jeho matka.

nik70.jpg

nik51.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri