Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Latvala si plní sen s Audi Quattro

Friday, 19. 07. 2013 - 10:10, Zdenka Frývaldská   

Latvala si plní sen s Audi Quattro

V Estónsku už dnes odštartujú auto24 Rally Estonia 2013 a auto24 Rally Estonia 2013 - historic. Na druhej z nich nebude chýbať ani fínsky jazdec Jari-Matti Latvala. Splní si svoj detský sen, ktorým je štart na Audi Quattro.

 

estonia-1.jpg

Továrenský jazdec Volkswagen Motorsport, odštartuje na estónskej historickej rally vo vysnívanom Audi Quattro so skúseným spolujazdcom Askom Sairanenom. "Som neskutočne nadšený, pretože Audi je moja vášeň už od malička. Môj otec jazdil na Audi skupiny A a v roku 1989 k nám prišlo ex-Audi 200 Quattro Armina Schwarza. Jazdím teraz síce na VW, ale nemohol som odolať štartu s Audi počas "prázdneho" víkendu". Mojím spolujazdcom bude Asko Sairanen, pretože Miikka chcel ostať s rodinou", povedal Latvala.

estonia.jpg

Fínsky jazdec absolvoval s Audi úvodný test na asfalte už minulý mesiac a bol veľmi spokojný. "Auto funguje skvele, ale trochu mi vadí, že pri pribrzdení, zatočení do zákruty a následnom pridaní pri výjazde sa toho veľa nedeje. Na druhej strane, auto má aspoň servoriadenie, ktoré môj minuloročný Ford Escort nemal", dodal Latvala. Najväčšími súpermi fínskej dvojice budú Mika Turkki s Timom Hantunenom na Opli Ascona alebo Karl Wagner s Gerdom Zaunerom na Porsche 911 SC.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri