Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Latvala chce zabojovať o miesto na stupňoch víťazov

Thursday, 11. 04. 2013 - 15:24, Zdenka Frývaldská   

Latvala chce zabojovať o miesto na stupňoch víťazov

Latvalovi sa od začiatku tejto sezóny v novom tíme veľmi nedarilo. V Portugalsku by cchel konečne zabojovať o miesto na stupňoch víťazov.

 

Vladislav Maschl;dsc-9125-1.jpg

Vypadnutie v Monte Carle a trafenie kameňa v Mexiku Latvalovi na úsmeve určite nepridalo. Najbližšie dni ho však čaká ďalšia možnosť napraviť si reputáciu. Budeme sledovať ako sa mu to podarí. "V Portugalsku som zvykol byť rýchly, ale zatiaľ to stačilo len na tretie miesto z roku 2011. Dúfam, že tentokrát pôjdem čisto a zabojujem o najvyššie priečky. Polo WRC má na to určite potenciál, veď Séb s ním zvíťazil už na dvoch podnikoch WRC. Úvod sezóny bol pre mňa ťažký, nič nešlo podľa plánu. Potreboval som čas, aby som si na nové auto zvykol. Myslím, že som už načerpal potrebnú dôveru, no Portugalsko je ťažká rally. Treba ísť opatrne a mať dobre napísaný rozpis", povedal Latvala pred súťažou.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri