Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Lappi si znovu zajazdí vo WRC

Friday, 05. 07. 2013 - 13:01, Zdenka Frývaldská   

Lappi si znovu zajazdí vo WRC

Vyše 150 posádok sa prihlásilo na augustovú Neste Oil Rally Finland. Vo WRC2 sa predstaví opäť aj Esapekka Lappi, avšak bez podpory Škoda Motorsport.

 

Vladislav Maschl;dsc-1691.jpg

Mikko Hirvonen, Dani Sordo, Mads Östberg, Evgenyi Novikov, Thierry Neuville, Sébastien Ogier či Jari-Matti Latvala. To sú mená jazdcov svetového formátu, ktorí sa predstavia na obľúbenej Neste Oil Rally Finland 2013, v dňoch 31.7.-3.8. Celkovo sa na fínsku rally prihlásilo 154 posádok, rozdelených do sérií WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC a tzv. Vetomies (amatéri).

Vladislav Maschl;dsc-1748.jpg

Po krátkej prestávke zabojuje o body do WRC2 aj Esapekka Lappi. Tentoraz však bude štartovať za tím Raimunda Baumschlagera. "Rally Finland je naša domáca rally. Prihlásili sme sa na preteky so špeciálnym nastavením, takže to pre nás bude určite zaujímavý zážitok, ktorý prinesie nové skúsenosti", povedal mladý Fín. V rovnakej sérii proti nemu nastúpia aj Robert Kubica, Elfyn Evans alebo Jari Ketomaa. Víťaz WRC2 z Portugalska to teda nebude mať tak jednoduché.

Zoznam prihlásených

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri