Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Lappi si na Portugalsku ide po víťazstvo vo WRC2

Saturday, 06. 04. 2013 - 09:17, Zdenka Frývaldská   

Lappi si na Portugalsku ide po víťazstvo vo WRC2

Esapekka Lappi sa budúci týždeň vracia do šampionátu WRC. Vďaka podpore Škoda Motorsport odštartuje na Fabii S2000 vo WRC2.

 

Vladislav Maschl;dsc-4058.jpg

Lappiho čaká po neúspešnej Rally Monte-Carlo ďalší ťažký oriešok. Už o týždeň to bude náročná šotolinová Rally Portugal, ktorá je pre jazdca veľkou výzvou. "Tohtoročné rally sú pre mňa nové, takže som nadšený. Niesom nervózny a toto je cesta, ktorou musím ísť. Videl som nejaké videá z rýchlostných skúšok a myslím, že so šotolinou nebudem mať problém. Najdôležitejšie bude dôjsť až do cieľa. Začneme opatrne, pretože v prvý deň nemáme a keby sme zas narazili na nejaký kameň, ako na Monte, rýchlo by sme skončili", povedal Lappi.

Vladislav Maschl;dsc-4147.jpg

Fínskemu jazdcovi odpadla po nehode veľká konkurencia, ktorou bol Yazeed Al-Rajhi, no očakáva sa veľkým súboj aj so Seppom Wiegandom či Rashidom Al-Ketbim.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri