Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

L Racing Team s Bérešom starším vyšmýkal v Prešove tretie miesto

Tuesday, 15. 01. 2013 - 15:35, Miroslav Majláth   

L Racing Team s Bérešom starším vyšmýkal v Prešove tretie miesto

Premiérové vystúpenie L Racing Teamu na tohtoročnom Liqui Moly Winter Cup zariadila posádka Jozef Béreš starší - Ján Slovák a Audi Quttro. Výsledok - tretie miesto absolútneho poradia.


Jozef Pisch;co8c8328-6.jpg

Pozorný fanúšik automobilového športu si na Audi Quattro Jozefa Béreša staršieho nápis L Racing Team všimol už na otváracom podujatí tohtoročnej sezóny, na Autoslide Žarnovica. Tu Jožo bojoval rovnako dobre a o pódiové umiestnenie prišiel iba dve kolá pred koncom finálovej jazdy.

Jozef Pisch;co8c8815-10.jpg

Všetko si však vynahradil už týždeň po spomínanom podujatí, v rámci druhého kola zimného rally seriálu Liqui Moly Winter Cup, kde sa predstavil opäť za tím L Racing, spoločne s Jánom Slovákom na sedadle spolujazdca. „Bolo to veľmi dobré. Zišli sme sa s Janom Slovákom po dlhšej dobe opäť stará posádka, zaspomínali sme na staré, pekné časy a poriadne sa povozili. Na trati bolo strašne veľa ľadu, auto nechcelo ísť ani na rovnej ceste, nieto ešte zo zákrut, ale mne sa to páčilo, bola to zábava," zhrnul s humorom sebe samým Jozef Béreš starší svoj premiérový Winter Cup.

Tibor Szabosi;ibs9455.jpg

Napriek tomu, že manažér L Racing Teamu, Janko Lipták sa z dôvodu pracovnej zaneprázdnenosti do Prešova na súťaž nedostal, pozorne ju sledoval a informácie mal po každej rýchlostnej skúške. „Som rád, že sa mi podarilo s Jožom Bérešom starším dohodnúť na spolupráci v rámci Autoslidu a Winter Cupu. Ja som nemal čas postaviť sa osobne na štart, aj keď by bolo príjemné po dlhej dobe si vyskúšať zimné podmienky ktoré tam vládli na vlastnej koži. Takto sa aspoň môj spolujazdec Jano Slovák mal možnosť zviezť a natrénovať si diktovanie rozpisu. Ďakujem obom za perfektný výkon a za tretie miesto, ktoré spoločne vybojovali," zhodnotil Ján Lipták fungovanie posádky L Racing Teamu v rámci druhého kola seriálu Winter Cup 2012/13.

Tibor Szabosi;ibs9450-1.jpg

Pekné, oku lahodiace prejazdy posádky L Racing Teamu, ktorej zloženie iste bude pre mnohých prekvapením, si budú mať možnosť fanúšikovia rally súťaží vychutnať opäť už o dva týždne v rámci Dobšinskej zimy 2013.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri