Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

L Racing pred veľkou skúškou

Saturday, 06. 04. 2013 - 12:22, Martin Trenkler   

L Racing pred veľkou skúškou

Do servisu Eger Rallye privážajú mechanici z technického preberania Subaru Impreza R4. Je piatok popoludní, deň pred začiatkom ostrých jázd. Na boku tohto Subaru tímu L Racing svietia mená: J. Béreš/Z. Répás. Upršané a chladné počasie trochu uberá zo vzrušenia prvej tohtoročnej rely. Šéf tímu Ján Lipták opatrne hodnotí šance: „Predpoklady na výsledok určite máme, ale je ťažké sa k tomu ešte vyjadriť. Darmo máte dobrého jazdca, darmo máte dobré auto, potrebné je aj šťastie. Verím ale, že to dobre dopadne."

Podvečer sa presúvame na slávnostný štart do historického centra hostiteľského mesta Eger. V úzkej uličke už burácajú motory a jazdci čakajú na „rampu". Jožko Béreš junior: „Budú to veľmi ťažké preteky; nový tím, nové auto, nový spolujazdec. Prvýkrat idem dokonca aj maďarský rozpis. Auto navyše nie je ešte nastavené, včera som spravil len 10-15 km a ani testovacia trať nebola porovnateľná s rely Eger. Prvú rýchlostnú skúšku nejako prežijeme, potom budeme stále nastavovať a verím, že to dobre dopadne. Nechceme jazdiť len tak, budeme sa snažiť byť najrýchlejší. Je tu ale ťažká konkurencia a rýchle autá. Budeme bojovať," dodal pred výstupom na rampu Béreš junior.

Deviata Eger Rallye odštartuje prvou skúškou dnes o tretej popoludní. Počasie sa zatiaľ ukľudnilo a dážď ustal, predpoveď je ale rôznorodá. Teplota vzduchu by nemala prekročiť 5 stupňov Celzia. Na jazdcov dnes čakajú štyri rýchle rýchlostné skúšky.

Videorozhovor s Jánom Liptákom, šéfom tímu L Racing

Audiorozhovor s Jozefom Bérešom ml. pred slávnostným štartom

Tibor Szabosi;ibs5791-dxo.jpg

Tibor Szabosi;ibs6236-dxo.jpg

Tibor Szabosi;ibs6241-dxo.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri