Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

L Racing pokračuje v zimnej príprave s Bérešom starším

Saturday, 09. 02. 2013 - 10:44, Miroslav Majláth   

L Racing pokračuje v zimnej príprave s Bérešom starším

Druhé kolo zimného rally seriálu Liqui Moly Winter Cup 2012/13 znamenalo pre L Racing Team zisk tretieho miesta absolútneho poradia. Zaslúžila sa o to dvojica, ktorá sa po dlhej dobe stretla bok po boku v jednom vozidle. V tomto prípade sa jednalo o Audi Quattro a Jozefa Béreša staršieho a Jána Slováka.

Tibor Szabosi;ibs9744.jpg

Počas nadchádzajúcej nedele odštartuje už tretie, záverečné kolo spomínaného seriálu a na štarte nebude opäť chýbať ani posádka L Racing Teamu v rovnakom zložení ako tomu bolo pri druhom kole. „Teším sa, že opäť môžem reprezentovať L Racing po boku s Jánom Slovákom. V minulosti sme spolu absolvovali nejaké súťaže a tak bolo pre mňa naozaj príjemné sa s Janom opäť stretnúť v jednom aute a v intercome počuť po dlhšej dobe jeho hlas. Vyzerá to tak, že aj zima sa opäť do Prešova vrátila a napadla poriadna kopa snehu, takže už vieme, že posledné kolo Winter Cupu bude určite na snehu," povedal na úvod Jozef Béreš starší.

Tibor Szabosi;ibs9091.jpg

O štarte posádky v rámci posledného kola Winter Cupu však musel v konečnom dôsledku predsa len rozhodnúť šéf L Racing Teamu, Ján Lipták: „Ja som rád, že Jóži s Jankom prišli s myšlienkou štartovať aj na poslednom kole súťaže. Samozrejme som súhlasil, aj keď v poslednom týždni trápila hlavne Jožka Béreša trochu choroba, ale vyzerá to tak, že sa z nej už dostal. Ako zimná príprava je Winter Cup za aktuálnych podmienok výborný nápad. Verím, že naša posádka opäť zamieša absolútnym poradím."

Tibor Szabosi;ibs9455.jpg

Posledné kolo seriálu Liqui Moly Winter Cup odštartuje už počas nadchádzajúcej nedele. Na štart by sa podľa zoznamu prihlásených malo postaviť vyše sedemdesiat súťažiacich, ktorí si užijú aj poriadnu zimnú atmosféru, pripomínajúcu práve prebiehajúcu rally vo Švédsku.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri