Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

L Racing na štarte sezóny FIA CEZ trophy s Majerčákom

Thursday, 15. 03. 2018 - 19:49, Public relations   

L Racing na štarte sezóny FIA CEZ trophy s Majerčákom

Súťažný tím L Racing spod hradu Krásna Hôrka má pred sebou ostrý začiatok novej rely sezóny. Stredoeurópska rely trofej pod hlavičkou Medzinárodnej automobilovej federácie (FIA CEZ Trophy 2018) sa začína v zelenom srdci Rakúska. Na 7. ročníku Rebenland Rally sa 16. a 17. marca predstaví posádka Vlastimil Majerčák - Pavol Kušnier na Forde Fiesta R5 Evo2.

Uroš Modlic;reb-0272-1.jpg

Medzi takmer 100 štartujúcimi bude jediná zo Slovenska. Majerčák s Kušnierom však určite nechcú byť do počtu. Veď skúsený slovenský súťažný jazdec vstupuje do novej sezóny s ambíciou obhájiť vlaňajšie 3. miesto vo FIA CEZ Trophy. Navyše bude čerpať z minuloročných skúseností s neštandardnými rýchlostnými skúškami v okolí mestečka Leutschach, ktoré sa nachádza južne od Grazu, neďaleko hraníc zo Slovinskom.

Uroš Modlic;reb-4045.jpg

„Už vlani sme tu zažili množstvo zaujímavých situácií, silná konkurencia domácich jazdcov ťažila najmä zo znalosti rýchlostných skúšok. Aj tento rok tu bude extrémne silná konkurencia až pätnástich vozidiel R5 a troch WRC, takže sa rozhodne nebudeme nudiť. Každopádne, našou prioritou bude tento rok FIA CEZ Trophy, a tak chceme vstúpiť do sezóny tým najlepším spôsobom a nájsť formu. Verím, že všetko prebehne bez problémov a v sobotu sa domov budeme vracať s dobrým pocitom aj výsledkom," povedal pred odchodom do Rakúska Vlastimil Majerčák.

Uroš Modlic;reb-3130.jpg

Šéf tímu Ján Lipták pridal svoje prianie pred novou sezónou: „L Racing vstupuje do novej sezóny s ambíciou opäť tešiť divákov na Slovensku kvalitnou technikou, výbornými jazdcami a skvelými výkonmi na rely tratiach u nás i v zahraničí. Želám si, aby sa nám všetkým darilo a na konci roka sme z tohto krásneho športu mali stále takú istú radosť, ako teraz. Verím v dobrý začiatok a našej prvej posádke držím tento víkend palce."

Martin Trenkler

l-racing-nove.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri