Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

L Racing na Jankovom Vŕšku so šesticou jazdcov

Wednesday, 01. 08. 2018 - 12:11, Public relations   

L Racing na Jankovom Vŕšku so šesticou jazdcov

Pretekárske leto v tíme L Racing pokračuje tento víkend na Jankovom Vŕšku pri obci Uhrovec. Do bojov sa okrem jazdeckých stálic pridajú tiež dve známe poľské mená.

Majstrovstvá Slovenska preteky automobilov do vrchu (MSR PAV) sa prehupli do svojej druhej polovice. Jankov Vŕšok je svojím charakterom iný, než nedávna Dobšiná, no patrí k obľúbeným tratiam aj v tíme L Racing. Napokon, tím tu budú reprezentovať Věroslav Cvrček ml. (Škoda Fabia RS2000), Denis Pavlík (Peugeot 208 VTi R2), Ján Lipták (Subaru Impreza), Peter Lipták (Mitsubishi Lancer EVO IX) a tentokrát aj Poliaci Roman Baran (Mitsubishi Lancer) a Waldemar Kluza (Škoda Fabia S2000).

Tibor Szabosi;c30i8508-15.jpg

Věroslav Cvrček má za sebou zatiaľ množstvo úspešných pretekov a víťazstiev, to posledné prišlo nedávno na Dobšinskom kopci. Je lídrom priebežného poradia MSR PAV a sedieť by mu mal aj technický Jankov Vŕšok o dĺžke 3700 metrov s 27 zákrutami. Body sa rozdávajú v sobotu aj v nedeľu (každý deň striedajú dva voľné tréningy dve merané jazdy) a dôležitá bude tiež spoľahlivosť ťažko skúšanej techniky.

Tibor Szabosi;c30i6617-13.jpg

O tom vie niečo napríklad Peter Lipták, ktorý sa kvôli technickým problémom nezúčastnil Dobšinského kopca, jeho auto však prešlo dôslednou opravou. Zvykať si a ladiť vynovené Subaru bude aj Ján Lipták. Denis Pavlík mieri za titulom triedy A, Jankov Vŕšok by mu mal priniesť dôležité body.

Tibor Szabosi;c30i0065-29.jpg

Ján Lipták, manažér tímu L Racing pred odchodom do Uhrovca dodáva: "Jankov Vŕšok patrí k obľúbenejším tratiam, aj vďaka príjemnému prostrediu v peknej prírode. Úvod trate je technicky náročný, no zaujímavý. Tím L Racing bude reprezentovať celá plejáda jazdcov, vrátane Romana Barana a Waldemara Kluzu. Verím, že nás čaká pekný a plodný víkend."

Tibor Szabosi;c50q0907.jpg

Tibor Szabosi;c50q8196-1.jpg

Tibor Szabosi;c30i0223-6.jpg

lracing-partneri-august2018.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri