Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

L Racing na 45. Rallye Tatry v silnej zostave

Wednesday, 23. 05. 2018 - 09:32, Public relations   

L Racing na 45. Rallye Tatry v silnej zostave

Ani nie týždeň po pretekoch do vrchu na Jahodnej pri Košiciach balia automobilové tímy svoje stany na druhé podujatie sezóny Majstrovstiev Slovenska v rely: na rade je už 45. jubilejná Rallye Tatry. Ambasádorom súťaže je jazdec tímu L Racing Vlastimil Majerčák.

Tibor Szabosi;c50q2766.jpg

Zoznam prihlásených číta až 60 posádok, medzi nimi hneď štyri posádky pod vlajkou L Racing: milým prekvapením je účasť posádky Vlastimil Majerčák/Pavol Kušnier na Forde Fiesta R5 EVO. Ich tohtoročný program totiž rátal iba so Stredoeurópskou trofejou FIA (FIA CEZ). Vlasto sa stal ambasádorom súťaže a potvrdil tak i svoju ojedinelú tohtoročnú účasť na MSR. Tou ďalšou bude až Rally Košice - ako súčasť FIA CEZ.

Csatlós Norbi;d85-8885.jpg

Vlastimil Majerčák: Uplynulý víkend som auto úspešne otestoval na pretekoch do vrchu Moris Cup Jahodná. Charakter Jahodnej a drsnosť asfaltu sú podobné ako na Tatrách. Spolu s tímom L Racing sme prijali ponuku od usporiadateľa Rallye Tatry a ako ambasádor podujatia som už absolvoval aj tlačovú konferenciu. Snažíme sa tak podporiť túto súťaž, ktorej úroveň skutočne rastie z roka na rok, čoho svedectvom je aj bohatá štartová listina. Časť tratí poznáme z minuého roka a ďalšie sa pôjdu v opačnom smere. Bude to opäť rýchle a zaujímavé."

Tibor Szabosi;c50q2975.jpg

Po mimoriadne úspešnom víkende na Jahodnej si Věroslav Cvrček ml. vyskúša po čase tiež slovenskú súťaž. Vo vozidle Škoda Fabia S2000 mu bude sekundovať spolujazdec Petr Novák.

Tibor Szabosi;c50q0216.jpg

Michaela Debnárová a Lucia Laurincová ako jediná ženská posádka budú na Renaulte Clio v triede 8 zbierať ďalšie cenné skúsenosti.

Tibor Szabosi;asf-8762asf.jpg

Manažér tímu Ján Lipták dodáva: "Dohodli sme sa s usporiadateľmi, že ambasádorom 45. Rallye Tatry bude náš Vlasto Majerčák. Snažíme sa plniť si povinnosti ambasádora v rámci podpory a propagácie podujatia. Všetkým posádkam už teraz držíme palce na tejto tradičnej a čoraz obľúbenejšej súťaži. Pozývame všetkých divákov, aby si ju prišli vychutnať s nami."

Tibor Szabosi;c30i4954asf.jpg

Divácky program 45. Rallye Tatry začína tento piatok testovacím "shakedownom" za obcou Šuňava a pokračuje autogramiádou v popradskom OC Forum o 16:30. Nasleduje slávnostný štart o 17:15 pred OC Forum a napokon i prvá rýchlostná skúška RS1 Poprad-okruh o 21:30.

Tibor Szabosi;c50q2244.jpg

Sobotňajší program pokračuje prvou rýchlostnou skúškou RS2 Huta 1 za Spišskou Novou Vsou o 9:31. Tí najúspešnejší vystúpia na cieľovú rampu po ôsmych rýchlostných skúškach na námestí v Poprade, o 16:00.

Tibor Szabosi;c30i7592-3.jpg

l-racing-new-maj-2018.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri