Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

L RACING DEŇ v Karting Aréne Plešivec už zajtra

Friday, 04. 07. 2014 - 10:50, Miroslav Majláth   

L RACING DEŇ v Karting Aréne Plešivec už zajtra

O tom, že L Racing Team je spomedzi slovenských automobilovo-motoršportových tímov najväčší dnes už nie je pochýb. Okrem samotného súťaženia v rally, či pretekov automobilov do vrchu, však tento tím z Krásnohorského Podhradia podporuje aj niektorých usporiadateľov, či drobné charitatívne akcie.

plagat-4.jpg

L Racing Team naplno žije motoristickým športom dokazuje aj fakt, že, členovia tímu z Krásnohorsdkého Podhradia pripravili na sobotu 5.7.2014 v spolupráci s Karting Arénou Plešivec podujatie pod názvom L RACING DEŇ. Ak máte radi rýchle kolesá, zápach spáleného benzínu a pneumatík, na akcii by ste rozhodne nemali chýbať, pričom dôvodov je hneď niekoľko.

Jozef Pisch;img-5691-7.jpg

Viac nám o príprave, ale aj samotnom podujatí porozprával manažér L Racing Teamu, Peter Lipták: „Myšlienka urobiť v Plešivci v Karting Aréne takýto L RACING DEŇ vznikla akosi spontánne, pri jednom večernom jazdení na motokárach. Slovo dalo slovo a zrazu sme spoločne s chlapcami z motokárovej haly vymysleli spomínanú akciu, za čo by som im rád aj touto cestou poďakoval. Najhoršie ale bolo určiť termín konania, keďže náš L Racing Team je v podstate každý víkend niekde na pretekoch. Počas nadchádzajúceho víkendu však žiadne preteky nie sú a aj keď by sme si všetci radi už trochu oddýchli, uprednostnili sme pred oddychom prípravu spomínaného podujatia. Uvedomujeme si totiž, že občas treba urobiť niečo navyše aj pre našich priaznivcov, ale aj v klude si posedieť, zabaviť sa, či pozhovárať sa s partnermi tímu. A tak sme spojili príjemné s užitočným a vymysleli L RACING DEŇ. Samozrejme, do Kartingovej Arény v Plešivci, kde sa toto podujatie bude konať, by sme radi pozvali aj všetkých fanúšikov motoristického športu. Práve pre nich sme totiž pripravili autogramiádu našich jazdcov, ale aj výstavu súťažných vozidiel L Racing Teamu, medzi ktorými nebude chýbať ani najnovší prírastok, čiže Mini John Works Cooper, vrátane jeho posádky, päťnásobného Majstra Slovenska v rally Jozefa Béreša mladšieho a jeho aktuálneho spolujazdca Zoltána Répása. Keďže predpokladáme, že na podujatie prídu aj rodiny s menšími deťmi, pripravili sme aj preliezky a trampolínu. Pre dospelých bude zase počas celej akcie otvorený bar, v ktorom si môžu zakúpiť drobné občerstvenie, či dobrý kotlíkový guláš a navyše ho aj zapiť dobrým pivečkom. Dobrú pohodu určite doplní aj hudba, či možnosť porovnať svoje sily s profesionálmi priamo na trati pri pretekoch motokár."

Tibor Szabosi;h7p6139-1.jpg

Čo dodať na záver ? Asi iba jediné. Príďte sa zabaviť s L Racing Teamom do Karting Arény v Plešivci už zajtra 5.7.2014 od 11:00 hodiny a užite si na vlastnej koži atmosféru podujatia pod názvom L RACING DEŇ.

l-racing-2014-all-logos-w.jpg

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri