Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

L Racing čaká dobrodružstvo na Zemplíne

Thursday, 31. 08. 2017 - 06:00, Martin Trenkler   

L Racing čaká dobrodružstvo na Zemplíne

Novinkou v kalendári Majstrovstiev Slovenska v rely je Deutschmann Rallye Trebišov. Tá sa síce pôjde len na dvoch tratiach v kopcoch neďaleko Košíc, no svojím náročným charakterom určite zabaví divákov a posádky. L Racing príde do Trebišova s tromi súťažnými autami.

Jednodňový šprint túto sobotu bude mať svoje centrálne parkovisko - servis v Trebišove, odkiaľ sa autá vyberú na západ do neďalekých kopcov. Tam na nich čakajú dve trate "Milič" a "Bogota", ktoré absolvujú hneď trikrát. Tímy určite poteší konečne aj možnosť opráv v servise po každom kole.

Tibor Szabosi;asf-0864.jpg

Krásnohorský tím L Racing budú reprezentovať tradične Vlastimil Majerčák/Michaela Vejačková (Ford Fiesta R5 EVO), Marek Špavelko/Gabriela Szenderáková (Mitsubishi Lancer EVO VI) a v Slovenskom rely pohári (SRP) aj Milan Straka/Jaroslav Frisch (Ford Escort RS2000).

Vlasto s Miškou prednedávnom absolvovali európsku súťaž FIA ERC v poľskom Rzeszowe, kde si vďaka siedmemu miestu v hodnotení FIA CEZ odniesli šesť cenných bodov do celkového hodnotenia Stredoeurópskej trofeje FIA.

Lukasz Krzeminski;img-7212-3.jpg

Ján Lipták: "Slovenský rely šampionát prichádza do Trebišova po prvýkrát v histórii. Dve náročné trate sú viac-menej pre každého novinkou, možno okrem úseku, ktorý niektorí absolvovali počas zimnej Cassovia Rally. S rozličnými asfaltovými povrchmi aj náročnou konkurenciou bude treba poriadne zabojovať a verím, že technika ani šťastie naše posádky neopustia. Bude to pre každého zaujímavá premiéra."

Martin Paľov;ik8a9536.jpg

Dovedna šesť rýchlostných skúšok (dve trate, tri kolá) predstavuje 91,5 km meraných kilometrov. Víťazi si prevezmú svoje trofeje v Trebišove túto sobotu o 16:30.

Martin Trenkler/RPM

l-racing-08-2017.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri