Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

L Racing aj na Rally Lubeník najväčším tímom

Thursday, 15. 08. 2013 - 10:45, Miroslav Majláth   

L Racing aj na Rally Lubeník najväčším tímom

Keď sme pred Rally Tatry písali, že L Racing Team z Krásnohorského Podhradia tvorí z celého počtu súťažiacich desať percent, na nadchádzajúcej Global Oil V. Rally Lubeník je toto číslo ešte vypuklejšie. Divákom sa tu totiž predstaví až osem posádok L Racing Teamu, čo je pri počte päťdesiatdeväť prihlásených vyše trinásť a pol percent z celkového počtu prihlásených.

l-racing-logo-auto.jpg

Jednotkou v tíme už ako zvyčajne bude Jozef Béreš mladší navigovaný Zoltánom Répásom a Subaru Impreza špecifikácie R4. Ďodimu patrí po štyroch už odjazdených slovenských súťažiach 175 bodov a s týmto bodovým ziskom sa aktuálne delí o druhú priečku s Poliakom Grzybom, pričom dvojica stráca na vedúcu priečku iba 7 bodov. Boj o tohtoročného slovenského majstra v rally teda ešte vonkoncom nie je ukončený a šancu na jeho zisk má aj päťnásobný majster Slovenska Jozef Béreš mladší. Šanca síce je, ale rovno treba povedať aj to, že Ďodi z tejto trojice má proti sebe konkurenciu, ktorá bojuje na vozidlách špecifikácie WRC. V rally sme však už zažili všakovaké prekvapenia a tak aj teraz netreba nič predbiehať a počkať. Nechajme sa prekvapiť ako tento súboj nakoniec dopadne.

Jozef Pisch;1t1u0617-4.jpg

István Pethó - Attila Ruboczki, maďarská rally posádka, ktorá sa už druhý rok objavuje pod hlavičkou L Racing Teamu. Ich Mitsubishi Lancer EVO IX špecifikácie R4 bojuje v rovnakej triede ako Bérešovo Subaru Impreza, Pričom Istvánovi s Attilom väčšinou patrí miesto v prvej desiatke absolútneho poradia.

Jozef Pisch;1t1u9951-6.jpg

V triede 3 bude aj na Rally Lubeník zastupovať L Racing Team Vlado Hanuš, ktorého v Mitsubishi Lancer EVO X naviguje Slávo Harabín. Práve na Rally Lubeník vlani si Vlado so Slávom spoločne užili prvú rally započítavanú do slovenského šampionátu.

Jozef Pisch;1t1u0837-6.jpg

Ďalšia maďarská posádka, Ákos Tábori s Tamásom Kurtim budú hájiť farby L Racing Teamu v triede 6. Stane sa tak rovnako ako na prešovskej a topoľčianskej rally v spolupráci s Citroënom C2 R2 Max.

Jozef Pisch;1t1u0489-3.jpg

Juraj Keszi s Pavlom Helméczym sa od súťaže po súťaž neustále zlepšujú a preto aj na Rally Lubeník, ak bude Seat Leon TDi fungovať tak ako má, s nimi konkurencia v triede 8 bude mať plné ruky roboty.

Jozef Pisch;1t1u8384-3.jpg

Novou posádkou, ktorá za L Racing Team na rally ešte neštartovala tvorí dvojica František Fusko - Tomáš Gazdík. Predstavia sa na Škode Fabia zaradenej do triedy 8.

Jozef Pisch;1t1u8358-7.jpg

Od momentu ako Ján Lipták predstavil svoju novú zbraň, Toyotu Celica 165 ST zaradenú medzi Historikov, jednoznačne získal na popularite hlavne v radoch skôr narodených fanúšikov motoristického športu. Veď sledovať priamo v akcii neskutočne peknú Toyotu Celica bolo v minulosti snom mnohých divákov.

Jozef Pisch;1t1u9244-5.jpg

Poslednou posádkou, ktorá sa predstaví vo farbách L Racing Teamu bude dvojica Petrov, Dedeček s Vojtkom. Táto posádka však nebude svoj Peugeot 206 preháňať po Lubeníku v rámci veľkej rally, ale zaradia sa do bojov v rámci Slovenského rally pohára.

Jozef Pisch;1t1u0372-7.jpg

O tom, ako dopadli súboje na Global Oil V. Rally Lubeník, súťaže na ktorej budú aj posádky L Racing Teamu bojovať o ďalšie majstrovské body vás budeme informovať ihneď po podujatí.

reklamni-partneri-l-racing.jpg

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri