Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Kvalifikácia v Šanghaji pre Mercedes

Saturday, 13. 04. 2019 - 09:19, Ľuboš Kašický   

Kvalifikácia v Šanghaji pre Mercedes

Červené zuby zasa sklapli naprázdno! V prvom rade na tisícu grand prix histórie F1 budú stáť dva monoposty Mercedes!

 

O tom, že monoposty z Maranella sú naozaj rýchle dnes nepochybuje žiadny fanúšik F1. Ako sa však vraví, stále im chýba ten povestný chlp. Je chyba v Maranelle, alebo je Mercedes jednoducho stále lepší. Ešte vo voľných tréningoch to vyzeralo celkom nádejne, no kvalifikácia zasa vytiahla do čela nemecký tím.

me03-23.jpg

Siedmu pole position v kariére si dnes vybojoval o sedem tisícin sekundy Fín Valtteri Bottas na mercedese pred svojim tímovým kolegom Lewisom Hamiltonom. „Bolo to veľmi tesné, ale podarilo sa mi výborné kolo,“ húdol spokojnosťou lietajúci Fín, ktorému vzápätí pogratuloval Hamilton.

me10-20.jpg

„Až“ do druhého radu sa postavili obidva monoposty Ferrari, ktoré stratili tri desatiny na mercedesy. Tretí rad patrí redbullom a prekvapením je štvrtý rad pre tím Renault. Do piateho radu sa postavil ďalší tím, americký tím Haas. Čo to znamená pre zajtrajšie preteky?

fe08-7.jpg

Ferrari je rýchle na rovinkách, no mercedesom zasa sedia dlhé rýchle zákruty, kde získavajú cenné desatiny a to môže rozhodnúť. Komu to zajtra bude sedieť lepšie? Zabudnúť nesmieme ani na silné redbully. bude to teda zaujímavé. Preteky štartujú o ôsmej hodine a desiate minúte ráno nášho času.

q3-res-16.jpg

q-pirelli.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri