Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kundlák sa na Rally Tatry teší

Thursday, 25. 07. 2013 - 19:35, Martin Trenkler   

Kundlák sa na Rally Tatry teší

Súťažný tím Innovia Racing sa predstaví na víkendovom podujatí Rallye Tatry v Poprade a bude opäť útočiť na najvyššie priečky v Slovenskom Rally Pohári (SRP). Hoci ešte v pondelok pred štartom súťaže to s autom Honda Civic VTi nevyzeralo celkom dobre. Jednotlivé súčiastky súťažného vozidla, ktoré vedie hodnotenie kategórie P2 po dvoch podujatiach, boli doslova rozobraté po dvoch republikách. V Česku si tím z Rovinky pri Bratislave nechal zrepasovať samosvorný diferenciál a polosi. Všetky diely vrátane nových pneumatík sa do dielne tímu Jána Kundláka dostali až v stredu. Horúčkovité práce na poskladaní celého vozidla sa skončili až o pol štvrtej ráno, keď sa garážou (a určite aj celou Rovinkou) rozozvučal typický zvuk motora Honda.

Tibor Szabosi;ibs2665.jpg

Ján Kundlák s Marcelom Hrankom vstúpili do SRP vo veľkom štýle. Ako nová posádka bojovali okamžite o najvyššie priečky a po štyroch hodnotených súťažiach (po dvoch v Prešove aj Topoľčanoch) je na 1. mieste v celkovom poradí SRP s 22 bodovým náskokom.

„Začiatok sezóny nám naozaj vyšiel," potvrdil dobrú náladu v tíme Ján Kundlák. „Do Popradu sa veľmi tešíme, najmä nočná rýchlostná skúška bude pre mňa novou skúsenosťou. Samozrejme si uvedomujem, že musíme bodovať, aby sme si udržali vybudovaný náskok, takže v každom prípade musíme dôjsť do cieľa." Talentovaný jazdec spomenul aj noc v dielni pred súťažou: „Vedeli sme, že diely prídu na poslednú chvíľu, ale aj o tom je rally. Všetko sme stihli, musím poďakovať celému tímu za obrovské nasadenie. Budeme sa chcieť odvďačiť dobrým výsledkom v Poprade."

Jubilejná 40. Rallye Tatry sa začne v piatok Večerným okruhom v Poprade, v sobotu čakajú na súťažiacich SRP ešte ďalšie 4 rýchlostné skúšky v súhrnnej dĺžke 38,4 km.

Tibor Szabosi;ibs3294-2.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri