Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kundlák chce na Tríbeči potvrdiť rýchlosť

Thursday, 30. 05. 2013 - 21:09, Martin Trenkler   

Kundlák chce na Tríbeči potvrdiť rýchlosť

Súťažný tím Innovia Racing má už oslavy po úspešnej Rally Prešov za sebou. Víťazstvo v triede P2 hodnotenia Slovenského Rally Pohára celý tím z Rovinky pri Bratislave veľmi povzbudil v príprave na ďalšiu súťaž, Rally Tríbeč v Topoľčanoch.

Posádka Ján Kundlák/Marcel Hranka opäť odštartuje v Honde Civic VTi, pričom ich štartové číslo už odráža dobrý prešovský výsledok. Na štartovacej rampe, samozrejme v sprievode pôvabných hostesiek, budú môcť diváci pozdraviť tentoraz súťažiacich s číslom 57.

Tibor Szabosi;ibs6202-dxo.jpg

„Medzi dvoma súťažami sme sa samozrejme povenovali technike. Auto sme takmer celé rozobrali, všetko skontrolovali," rozhovoril sa o príprave na Tríbeč Janko Kundlák. „Máme nové brzdy, tie staré dostali v Prešove riadne zabrať. Teraz by to malo byť o niečom inom, predpoveď počasia hovorí o daždi počas celej súťaže, a tak sme sa zodpovedne postavili aj k výberu pneumatík."
Novozložená posádka sa stále zžíva, Tríbeč bude opäť predovšetkým o tom, aby nazbierali čo najviac skúseností. A to velí dôjsť do cieľa. „Aj v Prešove sme išli svoje tempo, rovnako to bude aj v Topoľčanoch. Uvidíme, ako sa situácia vyvinie. Ak bude treba, sme pripravení aj zaútočiť," priznáva taktický prístup spolujazdec Marcel Hranka a dodáva: „Na pódiu v Prešove sa nám páčilo, nedbal by som si to zopakovať. Ale nechceme mať veľké oči, stále sme len nováčikovia a chceme robiť postupné kroky."

Tibor Szabosi;ibs8610-dxo-1.jpg

Fanúšikovia rally súťaží sa opäť môžu tešiť na aktuálne fotografie zo zákulisia tímu Innovia Racing na facebook stránke tímu, či Twiiteri. Samozrejme, posádka Kundlák-Hranka bude aj teraz používať Go Pro kamery, takže nebude núdza ani o atraktívne videozábery. Prvé video tímu si môžete už dnes pozrieť na youtube profile Innovia Racing.

Ešte pred odjazdom do Topoľčian stihne 19-ročný talentovaný jazdec dokončiť prípravu na súťaž; tá obnášala aj preteky na simulátore na serveri onlineracing.eu, kde si fanúšikovia môžu s Jankom Kundlákom pravidelne zmerať sily v rôznych seriáloch.



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri