Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Košická „bedňa" aj pre Petra Gavláka!

Wednesday, 24. 10. 2018 - 00:57, Public relations   

Košická „bedňa

Peter Gavlák spoločne s Emilom Horniačekom zavŕšili účinkovanie na poslednej bodovanej súťaži v Košiciach na výbornom druhom mieste. Celkovo si tak zabezpečili tretie miesto v absolútnom hodnotení v M-SR v rally ako aj v triede 2, do ktorej prestúpili v tomto roku s výborne pripravenou technikou Škoda Fábia R5 z dielní MM Rally teamu z Košíc.

Tibor Szabosi;v3i9147.jpg

Skvelé umiestnenie v tomto ročníku je výsledok neľahkej práce celého IMAXX-ADV Rally team-u a všetkých našich reklamných partnerov, ktorí aj nie vždy v ideálnej ekonomickej kondícií, sú stále ochotní podieľať sa na chode tímu a zdolávať s nami súťaž po súťaži. Samozrejmosťou je, že o úspech sa pričinili aj naše rodiny, ktoré celý rok znášali našu túžbu byť čo najlepší a v neposlednom rade aj fanúšikovia rally, ktorí lemovali trate rýchlostných skúšok.

Tibor Szabosi;v3i7551.jpg

„Pred štartom Košickej súťaže sme tak poskromne a s pokorou uvažovali o tom, že „bedňa" by podľa štartovky mohla byť na dosah. To, že sme nakoniec bojovali o druhé miesto do posledného metra v prvom dni s legendou slovenskej rally Igorom Drotárom, bol super zážitok. Rozdiel troch desatín v náš prospech bol zanedbateľný a naša legenda predviedla úžasný výkon. Klobúk dolu pred Igorom", priznáva Peter a dodáva: „ druhý deň sme sa museli koncentrovať ešte viac. Museli sme dôjsť do cieľa súťaže, ak sme chceli udržať to tretie miesto v M-SR a zároveň sme potrebovali byť o niečo rýchlejší, ak sme chceli vybojovať druhé miesto v súťaži. Do toho všetkého nám počasie všetko sťažilo a pripravilo zmes neľútostných podmienok na nedeľných rýchlostných skúškach. Rally je však jedinečný šport a treba mať naň všetky predpoklady, aby sa dal zvládnuť a som nesmierne šťastný, že koniec sezóny dopadol takto úspešne!"

Tibor Szabosi;v3i0088.jpg

„Na záver sezóny si Peter s Emilom spolu s celým tímom vychutnali vyhlásenie víťazných posádok na cieľovej rampe, kde sme sa vďaka prestupu do novej triedy postupne prepracovali a ukončili tak ďalšiu, môžem povedať že po roku opäť úspešnú sezónu," konštatuje manager tímu.

Tibor Szabosi;v3i0080.jpg

Náš tím nebude chýbať na už tradičných podujatiach na Slovakia Ringu a na Pražskom Rallyšprinte, kde sa prídeme rozlúčiť s motoristickou sezónou 2018.

Tibor Szabosi;asf-4602-4.jpg

IMAXX-ADV Rally Team

Fotogaléria ImaXX ADV zo 44. Rally Košice

banner-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri