Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Extra

Koncept kombi Civicu a nová generácia prototypu NSX v Ženeve

Friday, 08. 02. 2013 - 12:51, Martin Trenkler   

Koncept kombi Civicu a nová generácia prototypu NSX v Ženeve

Spoločnosť Honda dnes predstavila svoje plány pre Ženevský autosalón 2013. Na jej stánku sa okrem iného objavia dva nové koncepty a model CR-V vybavený novým dieselovým motorom 1.6 i-DTEC.

Koncept kombi verzie modelu Civic
Koncept kombi verzie modelu Civic približuje vzhľad exteriéru produkčnej verzie, ktorá bude vystavená tento rok na jeseň na autosalóne vo Frankfurte. Táto nová karosárska verzia ďalej zvýši atraktivitu radu Civic.

civic-wagon-concept-sketch.jpg

Nová verzia prototypu Honda NSX Concept
Nová Honda NSX Concept ponúka v európskej premiére náhľad na možný smer dizajnu interiéru novej generácie Hondy NSX.
Dizajn karosérie zostáva pozoruhodne verný pôvodnému štylistickému konceptu, zachováva si svoje nízke a široké rozmery s dynamickými a zvodnými proporciami, ktoré sú zvýraznené čistými, modernými a jednoduchými povrchmi spolu s elegantnými hranami, z ktorých vyžaruje charakter superšportového vozidla a prítomnosť najmodernejších technológií.

next-evolution-of-nsx-concept-geneva-motor-show-2013-10.jpg

CR-V 1.6 i-DTEC
CR-V je po Honde Civic ďalším modelom značky, ktorý prichádza s novým 1,6 litrovým dieselovým motorom i-DTEC z radu Earth Dreams Technology. CR-V 1.6 i-DTEC bude k dispozícii s pohonom dvoch kolies a s manuálnou prevodovkou. S touto motorizáciou vozidlo ponúkne optimálnu rovnováhu medzi výkonom a spotrebou paliva. Dieselový motor 1.6 i-DTEC je najľahším motorom v danej triede, čo v prípade modelu CR-V prispieva k energickému výkonu, dobrej ovládateľnosti a nízkym prevádzkovým nákladom. Predaj modelu CR-V 1.6 i-DTEC bude zahájený v priebehu jesene 2013.

next-evolution-of-nsx-concept-geneva-motor-show-2013.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri