Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Koho uvidíme na Wales Rally GB?

Monday, 02. 11. 2015 - 00:56, Katarína Ďurecová   

Koho uvidíme na Wales Rally GB?

Posledné podujatie sezóny majstrovstiev sveta, Wales Rally GB, štartuje už za necelé dva týždne a preto sa poďme pozrieť na štartovú listinu (celá v dispozícii tu), v ktorej sa okrem klasických mien nachádza i niekoľko prekvapení.

Vo Volkswagene Motorsport uvidíme obvyklé trio Sébastien Ogier, Jari-Matti Latvala a Andreas Mikkeslen, zmeny nenastanú ani v Citroene (Mads Ostberg a Kris Meeke) a M-Sporte (Ott Tänak a Elfyn Evans). V hlavnom tíme Hyundaiu nastúpi dvojica Hayden Paddon, Dani Sordo; Thierry Neuville sa, ako už bolo avizované, objaví až v tíme druhom a to spoločne s Kevinom Abbringom.

Martin Trenkler;rb-0378.jpg

Z ďalších obvyklých mien za volantmi WRC špeciálov vo Walese uvidíme Roberta Kubicu, Lorenza Bertelliho a Martina Prokopa; okrem nich sa na tomto podujatí predstavia ešte i Henning Solberg, Stéphane Lefebvre a domáci jazdci Scott a Josh Moffettovci.

Z nižších kategórii dávame do pozornosti napríklad Eyvinda Brynildsena, Jariho Ketomu, Craiga Breena, Jana Kopeckého, Erica Camilliho, Toma Cavea, Chrisa Ingrama, či Maxa Vatanena.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri