Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Koči – Zámečník štvrtí absolútne

Monday, 08. 10. 2012 - 01:28, Daniel Mandzi   

Koči – Zámečník štvrtí absolútne

Martin Koči - Lukáš Zámečník na Mitsubishi Lancer EVO IX udržali svoju sobotňajšiu pozíciu a z cieľovej rampy odchádzali nadmieru spokojní. Na 34. Enteria Rally Příbram skončili na štvrtom mieste absolútne a v rámci svojej triedy druhí.

František Dušek;pribram-13.jpg

Po sobotňajšej slnečnej etape počasie posádkam aj divákom doprialo intenzívny dážď. Na ceste bolo veľa vody a tak Martin s Lukášom mierne zvoľnili. Išlo im o udržanie priebežného výsledku. V sobotňajšej etape v triede 3 robili časy v rámci prvej trojky (až  na RS6, kedy vyšli mimo trať). V nedeľu si konštantne držali druhú pozíciu a RS12 v rámci triedy vyhrali.

František Dušek;pribram-52.jpg

„Keďže nikto zo súperov už nechcel spraviť žiadnu chybu, poradie sa veľmi nemenilo. Keď Kresta prekvapujúco odpadol, posunuli sme sa na štvrté miesto absolútne. Najťažší bol pre mňa súboj s Jarinom Orsákom. Popritom som sa sústredil najmä nato, aby som nespravil žiadnu chybu. Trate boli náročné. Na štvorkolku som si zvykol a musím povedať, že mi sedí viac ako dvojkolka," okomentoval podujatie Martin (19).

František Dušek;pribram-45.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri