Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Koči – Zámečník pred ADAC Rallye Deutschland 2012

Friday, 17. 08. 2012 - 09:32, Daniel Mandzi   

Koči – Zámečník pred ADAC Rallye Deutschland 2012

FIA WRC Academy počas ADAC Rallye Deutschland 2012 privíta novú posádku - Slováka Martina Kočiho s českým spolujazdcom Lukášom Zámečníkom. Juniorská posádka tímu Styllex motorsport zažije WRC Academy v rámci zápolenia počas Rallye Deutschland ako jednorazové podujatie pred sezónou 2013.

p1040203a-1.jpg

„O mojej účasti vo WRC Academy sme v tíme uvažovali už niekoľko mesiacov. A keďže po Fínsku nebolo naše doterajšie auto možné pripraviť načas na podujatie v Nemecku, je to pre nás skvelá príležitosť vyskúšať si účasť vo WRC Academy.

p1040204a.jpg

Teším sa na porovnanie s naozaj rýchlymi jazdcami z WRC Academy. Celkovo to bude moje tretie WRC podujatie. Mojím cieľom pre túto sezónu je nazbierať čo najviac skúseností a oboznámiť sa s rôznymi charaktermi svetových podujatí. Dúfam, že si na Ford Fiesta (R2) rýchlo zvyknem a podarí sa mi odjazdiť slušné časy,"  povedal Martin (19).

p1040207a.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri