Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KM Racing Slovakia zbiera skúsenosti v Rakúsku

Friday, 04. 03. 2016 - 16:33, Public relations   

KM Racing Slovakia zbiera skúsenosti v Rakúsku

Slovenský tím KM Racing Slovakia v čase tesne pred štartom novej sezóny v rally nezaháľa a usilovne sa pripravuje a testuje aj na zahraničných súťažiach. Tento víkend ho na rakúskej Schneerosen Rallye zastupuje československá posádka Ondřej Bisaha - Lukáš Šintal.

Tibor Szabosi;gh7p3364-4.jpg

Po krátkom teste na Dobšinskej zime, ale zároveň aj príjemnom piatom mieste v absolútnom poradí, sa dvojica Ondřej Bisaha - Lukáš Šintal presunula so svojou Škodou Fabia S2000 na ozajstnú veľkú rally, do neďalekého Rakúska. Mesto Raabs an der Thaya, ktoré je umiestnené na severe Rakúska, len 60 km od Jindřichuvho Hradca, hostí tento víkend prvé kolo rakúskeho rally pohára (Österreichischer Rallye Cup) a rakúskej historickej rally (Historic Rallye Cup), pod názvom Schneerosen Rallye. Na preteky sa prihlásilo 65 súťažných posádok, medzi ktorými nájdeme aj známe mená ako Roman Odložilík - Martin Tureček (Ford Fiesra R5), Martin Fischerlehner - Tobias Unterweger (Mitsubishi Carisma GT) či Jiří Pertlíček - Radim Orava (Mitsubishi Lancer Evo IX).

Tibor Szabosi;gh7p3341-2.jpg

Organizátori pripravili asfaltovú trať so šotolinovými úsekmi dlhú celkovo 223,17 km, z ktorej 9 rýchlostných skúšok tvorí 99,75 meraných kilometrov. Samotná súťaž odštartuje už v sobotu ráno o 8:26 hod. a jej cieľ je naplánovaný na 17:45 hod. Hlavnou úlohou posádky KM Racing Slovakia je dobre sa pripraviť na nadchádzajúcu sezónu, zozbierať nové skúsenosti a dosiahnuť pekný výsledok, aby si ju domáce posádky i fanúšikovia ešte dlho pamätali a tešili sa na ich ďalšiu návštevu.

Tibor Szabosi;gh7p2222-2.jpg

Kto by mal záujem dozvedieť sa viac o rakúskej Schneerosen rallye, tomu odporúčame navštíviť oficiálnu stránku súťaže www.schneerosen-rallye.at. Výsledky online budú k dispozícii na www.rallye-daten.de.

zt

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri