Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KM Racing Slovakia do Egru vo dvojici

Friday, 01. 04. 2016 - 08:35, Public relations   

KM Racing Slovakia do Egru vo dvojici

Štartovné čísla 18 a 22 ponesú už tento víkend na svojich dverách súťažné posádky tímu KM Racing Slovakia. Dôvodom je štart slovenskej rally sezóny a to na náročnej dvojetapovej Eger Rallye 2016.

 

sub1.jpg

Až 202 súťažných posádok sa prihlásilo na maďarskú Eger Rallye, ktorá otvorí „brány" svojich rýchlostných skúšok už túto sobotu! Tím KM Racing Slovakia nasadí do náročnej súťaže dve dvojice a to českého absolútneho majstra v Sprintrally spred dvoch rokov, Jaromíra Tomaštíka s jeho spolujazdcom Róbertom Baranom a aj úradujúceho majstra triedy 5 v Sprintrally, Ondřeja Bisahu s Lukášom Šintalom. Posádky sa predstavia divákom na Subaru Impreza WRC, resp. Škode Fabia S2000. Aj keď obe dvojice už majú najazdené naozaj veľké množstvo „ostrých" kilometrov, štart na maďarskej súťaži bude pre nich premiérový. Manažér tímu KM Racing, Ivan Mutňanský, však verí tomu, že aj napriek neznalosti trate, môžu posádky dosiahnuť skvelé výsledky. „Eger Rallye je naozaj náročná súťaž a ani jedna z našich posádok tu ešte neštartovala. Sú to však jazdci, ktorí sa určite nestratia, a preto verím, že by mohli dosiahnuť aj na stupne víťazov. V každom prípade sa veľmi teším na štart pretekov a budem naše posádky netrpezlivo očakávať v cieli".

sub2.jpg

Preteky štartujú už v tieto dni administratívnym a technickým preberaním a tiež obhliadkami trate. Už zajtra večer čaká súťažné posádky hlavných šampionátov slávnostný štart v tradične skvelej atmosfére zaplneného egerského námestia Dobó tér. Organizátori pripravili pre súťažiacich trať o celkovej dĺžke 456 km, z ktorej 144 kilometrov tvorí 16 rýchlostných skúšok. Prvé vozidlo sa do prvej rýchlostnej skúšky vydá v sobotu ráno o 9:19 hod. a do cieľa príde v nedeľu po 14.hodine.

zt



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri