Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing zakončil rok na silvestrovskej rally

Saturday, 03. 01. 2015 - 16:23, Martin Trenkler   

KL Racing zakončil rok na silvestrovskej rally

Žilinský tím KL Racing zakončil svoju bohatú rally sezónu exhibičným podujatím Szilveszter Rallye na maďarskom okruhu Hungaroring. Peter Deak so spolujazdcom Ladislavom Bagóm na Mitsubishi Lancer EVO VI si dokonca vyjazdili celkovo dvanástu priečku absolútne, z 200 prihlásených posádok.

Endre Dudáš;duen-szilveszterrallye2014-1998-copy.jpg

Veľká silvestrovská rally býva skvelým poďakovaním fanúšikom aj sponzorom jednotlivých tímov. Náročná trať, ktorá využíva aj rýchlostnú dráhu F1, v sebe zahŕňala rýchle úseky aj technickejšie pasáže. Ako sa s nástrahami a výzvami popasoval Peter Deak, nám porozprával sám jazdec: "Silvestrovská rally priniesla pozitíva aj negatíva: prakticky hneď na začiatku nám odišla zadná poloos. Na druhý deň - v pondelok ráno sme začínali na mierne zľadovatelom povrchu, no spravili sme slušný čas. Na ďalšej skúške sa nám prehriali brzdy, napriek tomu sme nestratili priveľa času. Po tomto sa nám išlo lepšie a boli sme dokonca aj v absolútnej desiatke. Na poslednej skúške nám ale opäť odchádzali brzdy a vynechával motor, no dokázali sme to ustáť. Diváci v Maďarsku sú neskutoční a milujú motoršport. Na jednej skúške sa nám doslova otváral koridor fanúšikov. Chcel by som poďakovať tímu KL Racing za príležitosť a podporu, rovnako aj našim sponzorom," dodal Peter Deak na záver.

Martin Trenkler/RPM

Endre Dudáš;duen-szilveszterrallye2014-1190-copy.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri