Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing s Kukučkom a Popovičom do Medzilaboriec

Friday, 16. 12. 2016 - 15:59, Public relations   

KL Racing s Kukučkom a Popovičom do Medzilaboriec

Dve posádky, dve Mitsubishi Lancer EVO IX a KL Racing Rally Team. Tak na toto sa môžu tešiť fanúšikovia rally súťaží už túto sobotu v Medzilaborciach.

 

Tibor Szabosi;lr8a0069.jpg

Tomáš Kukučka s Petrom Vejačkom odjazdili všetky podujatia slovenského rally šampionátu na vozidle Škoda Fabia R5. Na niektorých vybraných podujatiach sa ale predstavili aj s vozidlo Mitsubishi Lancer EVO IX a presne toto si teraz v Medzilaborciach, na poslednej súťaži sezóny zopakujú.

Tibor Szabosi;c30i9204-1.jpg

Romana Popoviča diváci rally súťaží majú v rámci tohtoročnej sezóny spojeného viac menej v spolupráci s vozidlom Renault Clio. V Medzilaborciach však mení techniku a spoločne s Paľom Hronecom usadnú do rovnakého vozidla ako Kuko s Vejom, čiže do Mitsubishi Lancer EVO IX.

Tibor Szabosi;c30i9723-2.jpg

„Máme tu záver sezóny a ja som naozaj rád, že sa našiel organizátor, ktorý sa podujal na usporiadanie zimného rally seriálu. Verím, že sa to stane aj do budúcna tradíciou a my budeme mať možnosť s našimi posádkami absolvovať poriadnu zimnú prípravu pred nadchádzajúcou sezónou. Vraj v Medzilaborciach rally ešte nikdy nebolo, dúfam, že sa to domácim zapáči a v budúcnosti budeme slovenský šampionát jazdiť aj na nejakých nových tratiach. V tomto momente by som rád poprial našim dvom posádkam veľa šťastia na podujatí 1. MAREX Rally Medzilaborce a zároveň poďakoval všetkým partnerom KL Racing Rally Teamu za podporu," povedal Marek Lokaj, manažér KL Racing Rally Teamu.

KL Racing Rally Team, M. Majláth

kl-racing-partner-2016-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri