Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing Rally Team smeruje s Kukom a Vejom do Prahy

Tuesday, 27. 11. 2018 - 18:47, Public relations   

KL Racing Rally Team smeruje s Kukom a Vejom do Prahy

Presne po roku sa na pražskom Strahove a jeho okolí rozozvučia motory rally špeciálov. Medzi viac ako šesťdesiatkou súťažných posádok sa predstaví aj posádka slovenského KL Racing Rally Teamu.

Oproti minulému roku, keď si spoluprácu v rally vozidle premiérovo vyskúšala dvojica jazdcov KL Racing Rally Teamu, pričom na miesto za volantom sa posadil Tomáš Kukučka a na sedadlo spolujazdca si sadol Pavol Cireň, v tomto roku bude všetko úplne inak.

Tibor Szabosi;c30i1682-15.jpg

V rámci XXIV. TipCars Pražského Rallysprintu 2018 slovenský KL Racing Rally Team bude reprezentovať súťažná posádka, ktorú sme mali možnosť na rally tratiach sledovať počas celej sezóny, čiže Tomáš Kukučka a Peter Vejačka. Spoločnosť v pražských uliciach im pritom bude robiť vozidlo Ford Fiesta R5, čiže to isté s ktorým štartovali aj v Košiciach, či na Auto Show na Slovakia Ringu.

Tibor Szabosi;c30i2429-14.jpg

„Pražský Rallysprint absolvujeme spoločne s KL Racing Rally Teamom už po štvrtý, či piatykrát. Presne vieme čo nás v Prahe čaká a už sa na to naozaj veľmi tešíme. V minulom roku Vejo nemohol štartovať, tak sme si to skúsili spolu s Cirom. Bola to zábava, ale stabilný spolujazdec je vždy lepší, takže už sa teším na to, ako si s Vejom spoločne po mesiaci opäť sadneme do jedného auta a zasúťažíme. Samozrejme, budeme pozerať aj na dosiahnuté časy, ale v prvom rade chceme urobiť zábavu aj pre všetkých divákov. Berieme túto súťaž aj ako poďakovanie partnerom, ktorí nás tu rovnako navštívia,“ povedal Tomáš Kukučka.

Michal Bobko;dsc2842-1.jpg

Štart podujatia XXIV. TipCars Pražský Rallysprint je naplánovaný na sobotu 1.12.2018 a cieľ v ten istý deň na 15:00 hodinu. Súťažiacich čaká absolvovať celkovo šesť rýchlostných skúšok. O tom, ako sa darilo posádke KL Racing Rally Teamu vás budeme informovať po ukončení súťaže.

kl-racing-partneri-2018-nove.jpg

KL Racing Rally Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri